mobilskal

Skydda din mobil

Idag har de flesta personer i större delen av världen smartphones. Dessa smarta mobiler har blivit mer och mer avancerade för varje år som går och det är många tillverkare som slåss om att ha de “smartaste” mobiltelefonerna. I och med den snabba utvecklingen inom tekniken så har dessa små mobiler fått en otrolig teknik som många inte kan förstå. Detta har medfört en enorm växt inte bara i teknik utan också prisutvecklingen. Priset har stigit något enormt och för varje ny modell eller version som släpps så ökar priset. Då varje ny modell kommer med ny funktioner så attraheras folket väldigt mycket. Priset på dessa smartphones har därför haft en otrolig ökning de senaste åren och som sagt så har majoriteten av i alla fall det svenska folket en smartphone för flera tusen lappar.

Nu kommer vi till det viktiga. För att vinna kampen om att vara den bästa mobiltelefonen så räcker det inte bara med häftiga och bra funktioner utan även designen. Detta har medfört att mobilerna som tillverkas idag blir väldigt snygga men också otroligt ömtåliga. Många mobiler består i stor del av glas. Detta gör att mobiltelefoner går sönder och skärmar krossas. Det finns flera sätt att skydda och ta hand om sin mobil. Dels genom att använda ett skal som skyddar hela baksidan och även oftast kanterna. Dessa finns i olika kvaliteter och designer. Det är viktigt att välja ett mobilskal som passar den modell man har och även ett kvalitetssäkrat mobilskal. Det som inte skyddas är ju skärmen vilket blir väldigt svårt då det är den man främst vill använda. Då finns det skärmskydd eller pansarglas att köpa för att skydda skärmytan. Dessa är väldigt tunna och genomskinliga så det knappt märks men det styrker skärmen något enormt och förhindrar många rister och krossade glas.

Mobilskal och skärmskydd är något som rekommenderas. Det finns även lite “större” alternativ som mobilväskor eller fodral. Där man kan stänga in mobilen när den inte används och då skyddas hela mobilen. Det förhindrar även att smuts och annat småsten kan ta sig in i mobilen. Det finns många butiker som erbjuder tillbehör som detta. Coolpriser.se har ett stort utbud på tillbehör till de största mobilmärken och dess modeller, där finns bland annat skärmskydd, mobilskal, fodral och mycket mer. På Coolpriser hittar du även andra praktiska produkter till hus och trädgård och även för hobby. De erbjuder också ett stort och billigt sortiment inom mode och skönhet.

Hoppas du som läser har fått dig en liten tankeställare och ser till att skydda din mobil om du inte redan gör det. Då priserna stiger mer och mer för varje år som går och att ömtåligheten av mobilen inte tar lika stor kliv så gäller det att ta hand om sin mobil. Annars kan det bli väldigt dyrt i slutändan. Skydda mobilen, det är värt det.

Lycka till!

Coolpriser.se säljer och har ett enormt stort sortiment på tillbehör till mobil och tablet. Coolpriser har även ett stort utbud på andra praktiska produkter till hemmet och hobby. Coolpriser har stor fokus på kvalitativa produkter till en så lågt pris som möjligt och försöker samla in ett så brett sortiment som möjligt för att ge kunden den bästa upplevelse.