BSR Varning

BSR chiptrim – Audi, Bmw, Volvo, Subaru, Hyundai

Köp av BSR PPC 3 trim

Efter en kort kontakt med BSR support bestämde jag mig för att köpa BSR PPC trim som skulle ge en ökning från 180hk till 260hk. Efter en enkel inladdningen av trimmet gav jag mig iväg på en testvända. Ingen effektökning alls, bilen går precis lika som innan jag trimmade den. 180 hästkrafter precis som innan, det känns ingen skillnad alls. Motorlampan börjar kort därefter att lysa. Jag återställer bilen till original och laddar sedan in trimmet igen via PPC:n. Tar en testvända, ingen effektökning. Motorlampan verkar vara släckt och inga övriga lampor lyser.

Jag kontaktar BSR support: “Laddtrycket kan vara svårt att mäta på dessa bilar då det är resultatet av en mängd parametrar och därför är svårt att förutbestämma. Hur mätte du effekten? Bästa sättet är att ta de acctider vi har under ditt effektsteg både org och trim minst 3ggr.”

Mitt svar: “Jag provkörde bilen och det är ingen märkbar skillnad. 75 hästkrafter bör ju göra något tycker jag?”

BSR Svarar: “Då måste det göras en felsökning på bilen. Flera komponenter används i ett bredare register när bilen trimmas. Fel som tidigare inte märkts av kan uppenbaras och bli mer påtagliga.
Börja med felkodsläsning, provtryckning osv osv. (Felkodsavläsningsprogrammet kostar 495kr)

Mitt svar: “Jag vill reklamera mitt trim och få tillbaka pengarna.”

BSR: “Man kan inte returnera använd programvara. Bäst är istället att hitta orsaken till problemen.”

BSR sänker priset 3 dagar efter inköpt trim

Jag kontaktar BSR efter deras prissänkning med 20% och hoppas på att få tillbaka i alla fall 1600kr för mitt köp av ett trim som inte fungerar. Jag får till svar av BSR: “Vi kan inte ge rabatt i efterhand.” Vilken besvikelse, nu sitter jag med en PPC enhet med en programvara för 7990kr som är helt värdelös. Det roliga är att jag var i kontakt med BSR innan jag köpte trimmet och vart inte upplyst om kommande rabatt heller. Jag känner mig grundlurad av BSR som säljer något som inte fungerar och vägrar att reklamera produkten.

Nonchalant support och ett företag som verkligen inte värnar om sina kunder. Jag vill avråda alla som haft tanken på att handla från BSR att inte göra det!

Anledningar till att inte handla från BSR:

  • Inga återköp görs vid felaktig eller icke fungerande trim.
  • Kundsupport och kundvård existerar ej.
  • Nonchalant support.

Missnöjda kunder

Här under har vi samlat fler missnöjda kunder som varit i kontakt med BSR. Följ länkarna nedan för att läsa om deras besvikelse.
Besviken på BSR
Ingen prestandaökning
Varning för BSR
Handla inte från BSR
PPC information

Här håller det mest oseriösa företaget jag varit i kontakt med till: BSR

42488 Totala visningar 2 Visningar idag