Olof Larsson på Nymans Ur

Nu har det äntligen hänt. ”Two-Watch-Man” Olof Larsson mannen myten legenden på Nymans Ur i Stockholm kommer att blogga om Mode på en helt ny fräsch blogg.

Bloggen kommer att lyfta fram det senaste modet för framgångsrika män i dagens samhälle. Olof Larsson kommer att blogga om sina kunskaper samt åsikter om hur en riktig man skall klä sig till vardags och fest. På bloggen kommer det att lyftas fram allt ifrån kavajer kalsonger och skjortor men även med fokus på Olof Larssons speciella förkärlek till handgjorda italienska skor.

I varje blogginlägg kommer Olof Larsson på Nymans Ur att fokusera på ett specifikt plagg så som tex den nya kavajen från Tiger eller nya skjortan från ARMANI. Här kommer det även finnas på bloggen ett alternativ till vardags samt ett till fest. Men ofta samspelar dessa då det är kläder av högsta kvalitet Olof Larsson bloggar om.

Så vad kommer bloggen att lyfta fram mera än skjortor och kavajer undrar ni säkert? Det kommer även handla om accessoarer såsom näsdukar manschettknappar och slipsar som funkar till den nya kavajen eller skjortan. Och för er som vet vem ”Two-Watch-Man” Olof Larsson är så kan ni räkna med ett förslag på vilken klocka som även passar till dagens outfit.

Och eftersom Olof Larsson på Nymans Ur har många vänner inom modeindustrin så kan ni räkna med personliga tips om kommande nyheter och förhandsvisningar av kollektioner som inte ens går att köpa än om man inte heter Olof Larsson.

Bloggen kommer även att innehålla personliga reflektioner från Olof om vissa modeskapare tex Mr BJÖRN BORG en mycket nära vän till ”Two-Watch-Man” Olof Larsson på Nymans Ur i Stockholm.

Det första blogginlägget kommer att handla just skjortor av märket Tiger of Sweden är ett svenskt konfektionsmärke grundat 1903 i Uddevalla av skräddarna Markus Schwarzmann och Hjalmar Nordström. Här har Olof Larsson många bra tips och favoriter som passar både till vardags och fest. Men det är även viktigt med rätt manschettknappar och klocka till en snygg skjorta av högsta kvalitet. Här kommer ett litet smakprov på detta blogginlägg.

Ni som vet med Olof Larsson är vet redan svaret på frågan vilken som är Olofs Favoritklocka genom tiderna?

– Rolex Rolex Rolex. Det är även det märke vi säljer mest av.

Detta leder till nästa fråga om det därför du kallas för Rolex Olof?

– Det är gammalt smeknamn. När jag tog över den här butiken för många, många  år sen så sålde vi bara Rolex. Folk som inte kände mig så bra kallade mig för Rolex Olof och det har hängt kvar.

Men på denna modeblogg så kommer vi svaret på frågan om vilket som är Olof Larssons favorit klädmärke. Och här får vi läsa bloggen för att få svaret/svaren. Men som ni kanske redan har listat ut så kommer det bli lite olika favoriter inom de olika kategorierna inom mode. Olof Larsson på Nymans Ur har faktiskt en favorit för underkläder och det är utan tvekan hans goda vän Björn Borg som har dom bästa underkläderna för män.

Niklas Johannesson är en erfaren blogg tipsare som arbetar med att underhålla och tipsa om bloggar. Han arbetar även med företags PR på nätet och ser till att varje företag får den representationen som de förtjänar när det kommer till webben. I dag har han ett fler tal företag under sin vinge.