Foretagstidningen.se har lanserat en tjänst där du som företagare kan nå ut till flera tusen läsare. Gratis marknadsföring är något alla företag bör leta efter. Att publicera erbjudanden och artiklar om ditt företag är ett bra sätt att synas. Du når ut till ett stort antal potentiella kunder väldigt snabbt.

Gratis marknadsföring.
Det finns många sätt att marknadsföra ditt företag på men få av dem är gratis. Det finns ett antal artikelarkiv där du kan publicera artiklar om ditt företag eller din produkt helt gratis. Du når ut till ett stort antal läsare som i sin tur kan generera intäkter.

Vart kan jag publicera artiklar?
Två arkiv som är väldigt enkla att nå ut med sin marknadsföring är Foretagstidningen.se och foretagstidning.se. Två sidor med lika koncept där du enkelt och snabbt kan registrera dig och publicera artiklar om ditt företag utan motprestation. Det kostar ingenting att bli medlem, det är gratis att publicera artiklar och delta i forumdiskussioner.

Vilka regler finns det?
Generella regler för arkiven är att du måste skriva minst 350 ord i din artikel för att den ska ge läsaren ett värde. Texten måste vara unik och får inte ha kopierats från en annan text. Följer du reglerna kommer du vara en del av två artikelarkiv som driver in trafik till din hemsida.

Marknadsföring.
Marknadsföring är en väldigt viktig del för att nå ut till dina kunder. Utan marknadsföring vet få potentiella kunder om vad du har att erbjuda. Det är dags att sätta börja synas!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.