Rälta Snickeri

Rälta Snickeri är ett familjeföretag med många års erfarenhet. Grunden till Rälta Snickeri har varit att hitta de allra bästa hantverkarna. Med hjälp av de allra bästa hantverkarna är det enkelt att skapa magi. Dessa hantverkare har ett mål, vilket är nöjda kunder. Vi på Rälta Snickeri tror inte att man kan ha det ena utan det andra.

Våra kunder har höga önskemål om projekt och design in i minsta detalj. Därför är det så viktigt för oss and ha skickliga hantverkare och snickare. Något som vi tycker oss ha lyckats med att rekrytera. Vi har många väldigt nöjda kunder som till stor del beror på våra duktiga hantverkare.

Vi är stolta att berätta om några av våra kunder. Våra kunder innefattar bland annat hotell, ambassader, teatrar och kyrkor. Denna palett av kunder har höga krav och vi är belåtna över att ha gjort dessa kunder nöjda. Det slutar dock inte där, en stor kundgrupp för oss är privatpersoner. Vilka projekt privatpersoner vill ha är väldigt individuellt. Vi har producerat både stora och små projekt för kunder med olika uppfattningar om detaljer och design. Kort sagt så har vi alla typer av kunder och är väldigt nöjda att finnas på stora ambassader och hotell till den lilla sommarstugan på landet.

Rälta Snickeri har idag funnits i över 100 år. Det är en väldigt lång tidsram som vi är stolta över. Vårt snickeri har överlevt två världskrig och står idag fortfarande starkt och jobbar med det vi brinner för. Vår vision idag är samma vision som när vi startade 1912. Att förverkliga kundens idé, liten som stor.

Ett av våra specialområden är dörrar, entrepartier och ekportar. Att ha en ytterdörr i äkta trä är något som är eftertraktat och kan ses på många hushåll. Vi på Rälta Snickeri tillverkar just dessa dörrar i vårt alldeles egna snickeri. Det sker alltid utifrån kundens önskemål och storlekarna på dörrarna varierar från kund till kund.

Ett annat område som vi har många nöjda kunder på är våra kök. Kök är en del av hemmet som kan delas och se liknande ut som i många andra hem. Detta är inget konstigt då leverantörerna av kök är så pass stora och det är lätt att få liknande produkter själv. Våra kunder vill gärna att deras kök skall vara unika. Något som vi gärna hjälper till att fixa. Vi skräddarsyr våra kök efter kundens önskemål så de både blir unika och vackra. Kök som vi är med och designar kan vara i ett nybyggt hus eller någon som går i tankar om att renovera. Oavsett vilket det är så är vi med från allra första stund med planering, skapande och till slut färdigställande. Vi håller kontakt med kunden under hela processen för att upplysa och se till att det inte sker några missförstånd.

Rälta Snickeri är ett familjeföretag inom snickeri och hantverk. Med skickliga hantverkare har vi under 100 år kunnat leverera färdiga projekt till nöjda kunder. Dessa kunder är stora som små. Det går att hitta hantverk av Rälta Snickeri på både stora hotell och hemma hos privatpersoner.