Det finns ingen anledning att köpa nya golfbollar längre

Alla golfspelare slår bort sina bollar då och då. Vissa slår bort väldigt många medans andra slår bort sina bollar ytterst sällan. Majoriteten av de bortslagna bollarna är fortfarande i ett väldigt fint skick. Så varför inte återanvända de bortslagna bollarna och spela på dom igen?

Begagnade golfbollar eller så kallade floridabollar är absolut inget nytt. Utan de har funnits att köpa i Sverige så länge vi har spelat golf här.

Det som har hänt i branschen de senaste åren. Är att de tidigare floridabollsmixarna av blandade märken i olika kvaliteter har bytts ut mot stora utsorterade sortiment. Inte nog med att du kan beställa exakt den modellen du söker från exakt den årgången du föredrar. Du kan också välja vilket skick du vill ha på golfbollarna i en fem stegs skala. De översta steget även kallat A-klass är golfbollar i fullt nyskick och oftast bara använda ett slag. Golfbollarna i det lägsta steget är perfekta träningsbollar. Där emellan hittar du de mest prisvärda stegen som majoriteten av golfarna föredrar. Urvalet är enormt. För dom som inte prioriterar att sätta sig in i vilka golfbollar som passar deras sving och spelstil bäst. Så finns det utmärkta online verktyget golfbollsväljaren för att underlätta valet.

Begagnade golfbollar har tagit steget ifrån att vara något som bara nybörjare använder. Till att ha blivit väldigt attraktiva bollar för golfspelare på samtliga nivåer.

Hos njgolf.se hittar du begagnade golfbollar och de kostar ca 5-60% av nypris beroende på modell och skick. Inte nog med att du sparar ordentligt med pengar genom att välja begagnade golfbollar i stället för nya. Du gör också miljön en tjänst.