Iphone 6 releasedatum, nyheter, rykten och specifikationer

Den iPhone 5S och iPhone 5C finns nu i butikerna, så vad betyder det för iPhone 6?

Vi kommer att berätta vad vi fått fram från rykten och spekulationer.

iphone 6: Apples nya look

Med hänsyn till iPhone historia – från 3G och framåt har det alltid funnits ett halvt steg S-modellen innan nästa numrerade iPhone – så det var ingen överraskning att 5S är först ut.
Förmodligen kommer vi få se Iphone 6 någon gång under 2014 men datumet är fortfarande okänt.

ip61

En sak som är säker är att iphone 6 måste göra något radikalt för att ha en chans mot supertelefoner såsom Samsung Galaxy S4, Sony Xperia Z1 och HTC One.

iPhone 6 releasedatum
Den iPhone 6 release datum kommer att vara i 2014 , men exakt när det kommer att vara i år är fortfarande lite oklart. Jefferies analytiker Peter Misek säger att det kommer att bli i juni 2014 som övergången till iPhone 6 kommer att ske. Vi tror att det kommer att bli senare än så!

Enligt Business Insider så har en av de många iPhone 6 prototyperna en gigantisk Retina + IGZO display 6 tumsskärm utan någon hemknapp. Telefonen ska kunna styras via röststyrning och handrörelser framför skärmen. Patent på olika saker visar på att Apple har tänkt på magisk morphing-teknik som kan dölja sensorer och även kameror. Kommer det att finnas på iPhone 6? Förmodligen inte.. Patenten finns men det är mer troligt att det kommer finnas på Iphone 7 eller 8.

ip62

Jefferies analytiker Peter Misek säger också att han tror den nya iPhonen kommer att ha en större skärm. Olika storlekar verkar också ganska troligt att vi får se. Det skulle bli 4,8 och 5,8 – tums versioner. Fler rykten i September 2013 pekade på en 6 – tums skärm.

Det har föreslagits att det till och med skulle kunna vara tre storleksvarianter av den nya iPhonen – Googla bildsök Peter Zigich.