Oneplus two – Mobilen som äger både iphone och samsung

OnePlus Two


Uppföljaren av OnePlus One kommer att släppas inom kort. Med OnePlus 2 har tillverkaren något djärvt att säga. ”Vi tror att bra produkter kommer från goda idéer, inte flera miljoner dollar på marknadsföringskampanjer. Vi tror på att dela med oss av fantastiska produkter och tjänster till ett lågt pris. Det här en en sån sak, det här är OnePlus 2.

 

Snapdragon 810-processor, med 4G LTE och en okta-core processor, klarar galant av krävande program, spel och HD-video. Parat med en 3300 mAh batteri får din OnePlus 2 att ta sig igenom även hela dagen. Vi använder våra smartphones för att hålla kontakten med omvärlden. Mycket tid går åt att titta på vår smartphone skärm, så den bör vara fantastiskt.  OnePlus 2s 5,5 IPS LCD-skärm ger otroligt skarpa linjer och verklighetstrogna färger. Upplev kristallklara bilder, video och text i alla inställningar och positioner.

Va aldrig bunden. OnePlus 2 kommer carrier-onlocked med ett brett utbud band stöd för tjänsteleverantörer över hela världen. Och med dubbla SIM-funktioner, kan du ansluta till två nätverk samtidigt att resa med lätthet. Hantera ditt arbetsliv och privatliv utan att behöva bära runt två telefoner. Det är en enhet, för allt.

 

OnePlus 2 kör OxygenOS, vårt lättvikts-os, kraftfull programvara som bygger på Android. Vi har behållt det bästa av erfarenheter och förbättrade det med en handfull genomtänkta funktioner och optimeringar.

När en OnePlus 2 födstilldelas den en inbjudan (invite) för att hjälpa den att hitta sitt hem. Vårt andra flaggskepp skapas nu till ett större community och ger en hel uppsättning nya utmaningar, och inbjudningarna kommer att hjälpa oss att hantera dem. Vi har sagt det förut och det kommer alltid att vara sant vi arbetar för att ge dig en fantastisk produkt och tjänster till varje OnePlus användare.

 

Få en invite till att köpa en oneplus two