Välja bil som företagare

Tjänstebil, förmånsbil eller firmabil? Det finns många uttryck för en bil i ett företag. Oavsett vad det kallas så har det aldrig tidigare varit så billigt som nu att äga en bil i företaget.

Valet av bil till företaget har tidigare varit väldigt krångligt och i många fall dyrt. Det har förändrats med tiden. Nu har marknaden för bilar ett stort utbud av olika modeller, priser och tillval. Ditt företag kanske behöver en bil med hög komfort och låga driftkostnader? Du kan enkelt anpassa en bil enligt dina krav som passar till just ditt företag. Ett par fördelar med tjänstebil är att ditt företag slipper binda upp kapital, du får en låg försäkringspremie samt att 50% av momsen är avdragsgill.

När du ska välja bil bör du tänka på att välja en pålitlig och seriös partner. Renault´s tjänstebilar är ett bra alternativ då företaget är en av världens äldsta och största biltillverkare som har 180 verkstäder för snabb och effektiv service oavsett behov.

När du går i tankarna om en ny bil så bör ditt första steg vara att kontakta en säljare som kan berätta mer om de olika alternativ som finns. En säljare i bilbranschen är expert på att möta kundens behov och kan enkelt ta fram det bästa erbjudandet till ditt företag.

Bilservice Gävle