Villalarm med kamera | Foretagstidning

Bättre larm – för ökad trygghet

Deep learning har tagit säkerheten till en helt ny nivå och kan aktivera säkerhetslösningar med sofistikerad intelligens som ger mycket större effektivitet än tidigare larmsystem lyckats med.

Ett bra larmsystem måste identifiera och reagera på händelser i realtid, om dessutom larmcentralen har möjlighet att se vad som händer i bostaden vid en brand eller inbrott kan de snabbt ta beslut om vilka åtgärd de behöver sätta in.
Med ett kameraövervakat hem kan du hålla koll på bostaden vid tex resor då dagens moderna larmsystem är kopplade till en app.
Investera i en bra IR-kamera för extra bra bevakning även under dygnets mörkare timmar.

Varför behöver du säkra larm?

Föreställ dig, när du ser över säkerheten i ditt hus, eller kanske snarare bristande säkerhet. Vad är det första du kommer reagera över? Bostadens storlek som larmsystemet ska täcka eller bostadens ingångar såsom dörrar och fönster. Tanken är att förhindra att inkräktare bryter sig in.

Villalarm kan hjälpa till att öka säkerheten och effektiviteten på ditt larmsystem och ge dig ett kostnadseffektivt sätt att skydda din bostad och egendom.

Förbättrade larmsystem sparar tid och bekymmer

Villalarm med kamera används med avancerad teknik och hjälper dig att maximera säkerheten med effektiv detektering av människor och husdjur genom att kategorisera larminformationen. Med hög precision bortser systemet från larm som utlöses av andra föremål som tex regn, löv eller husdjur och aktiveras vid rörelser som är förknippade med detektering av människor.

Effektiva varningar och video hjälper dig att hålla koll – var du än befinner dig

IR-kameradetektorer och vanliga IR-detektorer har smarta funktioner som bla kan skicka en bildserie direkt till larmcentralen så de snabbt ser vilken åtgärd som behöver vidtas.
Precis som IR-kamera, reagerar IR-detektorer också på rörelse men kan även läsa av temperaturen i bostaden.
Dessa funktioner är kopplade till en app så du ser vad som pågår i din bostad oavsett var du befinner dig. Du får direkt ett meddelande i mobilen och kan se om det är en okänd och potentiell inbrottstjuv som smyger runt i trädgården eller om det bara var grannens barn som råkat sparka in en boll i er trädgård.

Med detta verifierade larm kan åtgärder vidtas direkt. Integrerade videoövervakningar gör det enkelt för dig att se och fånga aktivitet.

Villalarm – smarta funktioner

Ridåvakt eller skalskydd – Skydda huset från utsidan. En ridådetektor skyddar dörrar, fönster, garageportar och stora glaspartier från utsidan.

Utomhussiren – Avskräck inbrottstjuven innan de försöker bryta sig in. Bara åsynen av ett larm eller en hög ljudande larmsignal kan vara nog avskräckande.

IR-kameradektektorer – Rörelse utlöser larmet och bilder tas och skickas till både larmcentral och din mobil. Tack vare IR-lampor är bildkvaliteten hög även i mörker.

Rökdetektor och brandlarm – En annan viktig del av ett larmpaket är ett uppkopplat brandlarm. Vid rökutveckling skickas ett larm till larmcentralen och en larmsignal sätts igång för att påkalla uppmärksamhet.

Garda Alarm tryggat svenskarnas hem men tillsammans har vi som arbetar här tryggat hem i många årtionden. Genom åren har Garda Alarm vuxit till en av branschens största aktörer som idag har tiotusentals kunder i Sverige.