JB-flyttfirma

Flytta säkert och stressfritt

En pålitlig partner för flytt- och städtjänster

Jb Flytt har på kort tid skapat en nisch för sig själv som en betrodd och pålitlig leverantör av flytt- och städtjänster. Vi är en lokal flyttfirma i Uppsala men med verksamhet över hela landet.

Vi tror på att göra övergången vid flyttning så smidig som möjligt, oavsett om du ska flytta till ett nytt hem, flytta ditt kontor till en ny plats, eller helt enkelt behöver flyttstädning.

En bred palett av flyttjänster

Bohagsflytt

Oavsett om du flyttar över gatan eller över hela landet, säkerställer vi att din bohagsflytt sker problemfritt. Hos JB Flytt förstår vi hur överväldigande flyttprocessen kan vara, och vi är här för att ta bördan från dina axlar. Vi är en flyttfirma av erfarna flyttare hanterar dina tillhörigheter med omsorg, och behandlar dem som om de vore våra egna.

Kontorsflytt

Att flytta en hel kontorssetup kräver precision och punktlighet för att undvika störningar i företagets verksamhet. Våra kontorsflyttar erbjuder dig en sömlös övergång, med minimal driftstopp. Vi planerar noggrant processen för att säkerställa att all utrustning, möbler och kontorsutrustning transporteras säkert och installeras effektivt på din nya plats.

Professionell Packhjälp

Att packa dina tillhörigheter kan vara en tidskrävande och stressig del av flyttprocessen. Därför erbjuder JB Flytt Packhjälp, där vårt erfarna team tar hand om packningen åt dig. Vi garanterar att vi hanterar dina tillhörigheter med största omsorg, oavsett om det är skört porslin, konstverk eller elektronik.

Vi tillhandahåller allt nödvändigt packmaterial och använder beprövade packtekniker för att säkerställa att dina ägodelar är säkert skyddade under transport. Med vår packhjälp kan du spara tid och energi, och känna dig trygg med att dina saker kommer fram säkert till din nya bostad.

Flyttstädning

Flyttar kan ofta lämna ett kaos, men du behöver inte oroa dig för att städa upp det. Våra städtjänster är tillgängliga för att återställa ordning och renhet, oavsett hur stor eller liten uppgiften är. Vi följer en sträng checklista för att säkerställa att vartenda hörn av ditt hem eller kontor skiner rent. Du kan också utnyttja våra städtjänster för regelbunden hem- eller kontorsunderhåll.

Säkra och bekväma lagerlösningar

Om du behöver en säker plats att förvara dina tillhörigheter tillfälligt eller på lång sikt, är våra Magasineringslösningar det perfekta svaret. Våra lagringsanläggningar är utrustade med den senaste säkerhetstekniken för att säkerställa dina föremåls säkerhet. Du kan känna dig trygg med att dina tillhörigheter är i säkra händer med JB Flytt.

 

På JB Flytt är vi stolta över vårt engagemang för kundnöjdhet. Vårt team av proffs går över och utöver för att möta dina förväntningar, och levererar en förstklassig tjänst som gör oss unika i branschen. Med oss får du inte bara en tjänst; du får en partner som verkligen bryr sig om att göra din flyttupplevelse så stressfri och angenäm som möjligt. Lita på JB Flytt att vara där för dig vid varje steg på vägen.

 

Alltid hos JB Flytt

Alltid bra priser

Alltid flexibla

Alltid försäkrade

JB Flytt är en flyttfirma i Uppsala som erbjuder flytttjänster i hela Sverige. Vi erbjuder bohagsflyttar, företagsflyttar, packhjälp, magasinering och flyttstädning.