undertextning | Comactiva

Professionell undertextning av videoinnehåll | Comactiva – Över 200 språk

Omfattande undertextningstjänster på över 200 språk

Videoplattformar har blivit en dominerande kraft i dagens digitala värld och att nå ut till en global publik är viktigt för företag och organisationer. Med Comactivas professionella undertextningstjänster kan du maximera ditt videoinnehålls räckvidd genom att göra det tillgängligt på över 200 språk. Oavsett om du behöver undertextning för en företagsvideo, marknadsföringskampanj eller utbildningsmaterial, kan vi hjälpa dig att kommunicera med en bredare publik.

Varför välja Comactiva för din undertextning?

  1. Expertis och kvalitet: Vi på Comactiva är experter på undertextning och vi förstår vikten av noggrannhet och kvalitet i varje översättning. Vårt team av professionella översättare och undertextare har gedigen erfarenhet och språkkunskaper för att leverera exakt undertextning som bevarar den ursprungliga budskapet och tonen i ditt videoinnehåll.
  2. Omfattande språkstöd: Vi erbjuder undertextningstjänster på över 200 språk, vilket gör att du kan nå ut till en global publik utan språkbarriärer. Oavsett om det är de vanliga världsspråken eller mer sällsynta språk, så kan vi hjälpa dig att nå fram till din målgrupp.
  3. Anpassade lösningar: Vi förstår att varje företag och projekt är unikt. Därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar för att möta dina specifika undertextningsbehov. Vårt team samarbetar tätt med dig för att förstå din målgrupp och mål, och vi arbetar för att skapa undertextning som passar perfekt till ditt videoinnehåll.
  4. Snabb och effektiv service: Vi vet att tid är värdefullt för våra kunder. Därför arbetar vi hårt för att leverera undertextningstjänster inom den angivna tidsramen. Vår effektiva arbetsprocess och dedikerade team säkerställer att du får undertextningen i tid, utan att kompromissa med kvaliteten.
  5. Konfidentialitet och säkerhet: Hos Comactiva sätter vi högsta prioritet på konfidentialitet och säkerhet för ditt videoinnehåll. Vi använder säkra system och följer strikta sekretessregler för att skydda dina filer och uppgifter.
  6. Flexibla och konkurrenskraftiga priser: Vi erbjuder flexibla prissättningsalternativ som passar dina budgetbehov. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativ undertextning till konkurrenskraftiga priser, vilket ger dig bästa möjliga värde för din investering.

Oavsett om du behöver undertextning för företagsvideor, reklamfilmer, utbildningsmaterial eller andra typer av videoinnehåll, kan Comactiva vara din pålitliga partner. Vi strävar efter att leverera undertextning av högsta kvalitet som förstärker ditt budskap och ökar din globala närvaro.

Kontakta Comactiva idag för att ta reda på mer om våra professionella undertextningstjänster och hur vi kan hjälpa dig att nå ut till en bredare publik på över 200 språk. Tillsammans kan vi göra ditt videoinnehåll tillgängligt och engagerande för människor runt om i världen.

FAQ

Hur görs undertextning?

Undertextning utförs genom att skriftliga texter läggs till i videoinnehåll för att underlätta förståelsen av talat språk. Det kan göras genom att antingen hårdkoda undertexterna direkt i videofilen eller genom att leverera separata undertextfiler som kan läggas till eller aktiveras vid uppspelning.

Levererar ni hårdkodade undertexter eller separata undertextfiler?

Vi på Comactiva erbjuder både hårdkodade undertexter och separata undertextfiler, beroende på dina behov och preferenser. Hårdkodade undertexter integreras permanent i själva videofilen och visas automatiskt vid uppspelning, medan separata undertextfiler kan laddas upp separat och ger tittaren flexibilitet att välja om de vill använda undertexterna eller inte.

Görs textningen på samma språk som i filmen?

Vi kan utföra undertextning antingen på samma språk som i filmen eller genom att översätta undertexterna till ett annat språk. Valet beror på dina specifika behov och önskemål. Undertextning på samma språk som i filmen, även känd som ”closed captions” eller ”CC”, är användbar för personer med hörselnedsättning eller för de som vill ha textning av talat språk. Om du vill nå en bredare publik och göra videon tillgänglig för människor som talar olika språk, kan undertexterna översättas till olika språk för att underlätta förståelsen och engagera tittarna oavsett deras språkkunskaper. Vi på Comactiva kan anpassa undertextningen för att möta dina specifika språkbehov och målgruppens preferenser.

Comactiva är en premiumleverantör av kulturellt lokaliserade översättningar och flexibla helhetslösningar. Våra kunder är företag och organisationer som ställer höga krav på sin globala kommunikation. Vi strävar efter att spela en viktig roll för att öka deras produktivitet och effektivitet.