Daniel Gyllendahl, mäklarens personliga blogg

daniel gyllendahl mäklareHej, mitt namn är Daniel Gyllendahl, mäklare på BOSTHLM. BOSTHLM ger han den friheten som behövs för att kunna komma fram till ett välanpassat sälj där kunder får vad dem vill ha. Daniel brinner verkligen för mitt jobb. Att kunna hjälpa människor att hitta en lämplig bostad efter deras budget och situation är något som står han väldigt nära. Däremot finns det mycket annat i livet som Daniel också brinner för. Träning och resor är något som står han mycket nära hjärtat. Fritiden spenderar Daniel på löparbanor, i gymmet eller i skidspåret.

Två bloggar

Daniel lanserade nyligen två stycken olika bloggar. I den ena berättar han mer om mitt professionella yrkesliv. Där han gör blogginlägg om Daniel själv, branschen i stort och ger tips för hur man ska tänka, arbeta och hur man borde fungera, som en effektiv och väl fungerande mäklare. Dock har Daniel även ännu en blogg. Där han pratar om de mer enklare sakerna i livet, men som ger livet en mening. Denna blogg handlar med andra ord om mitt liv utanför mäklaryrket. Vem är Daniel Gyllendahl när han inte har på sig mäklarkostymen? Detta och mycket annat svarar Daniel på i denna bloggen. Gyllendahl ger också olika tips för träning och även olika saker man kan tänka på för att lyckas som mäklare. Detta gör att bloggen är särskilt intressant för de som vill göra karriär som mäklare.

Svensk klassiker

Bland annat kommer Daniel satsa på en så kallad svensk klassiker snart. För er som inte vet vad det är så är det så skall jag nu berätta det för er. För att lyckas erövra en Svensk Klassiker skall du genomföra ett av dessa skidlopp: Engelbrektsloppet , 60 km eller Vasaloppet , 90 km, Vätternrundan på cykel , 300 km eller Vansbrosimningen , 3 km. Dessa tre lopp måste man göra inom en 12 månadersperiod för att det skall räknas som en Svensk Klassiker! Daniel tänkte också att han måste köpa sig en riktig racercykel stripad med Daniel Gyllendahl Mäklare till Vätternrundan. Har kikat runt lite på webben och har nu hittat en som har letat efter. Det är en BMC Timemachine TMR01 Frameset den ligger på 39.000 kr i pris och detta känns som en riktigt bra första racer.

Men under veckorna så är det som vanligt smidigast att ta ett gympass i riktigt högt tempo med tunga vikter. Detta är bra för både kropp och själ. Om man skulle fråga någon på gymmet som känner honom om Daniel är en träningsmänniska så vet jag att dom skulle svara: Daniel Gyllendahl är en riktig atlet och slitvarg. Denna inställning har jag även i mitt arbetet jag ger 100% i allt jag gör. Om man skulle frågat mig för tio år sedan om Daniel Gyllendahl skulle göra en Svensk Klassiker så skulle jag nog bara ha skrattat. Men med ålder kommer vishet brukar dom säga.

Jag heter Martin Nilsson och arbetar med marknadsföring på internet. Jag skriver om och marknadsför kunder i flera olika branscher och till olika syften såsom Sökmotoroptimering, eller för att bygga upp ditt varumärke från grunden.