Daniel Gyllendahl, mäklarblogg

daniel gyllendahl mäklareHej! Daniel Gyllendahl, mäklare är anställd på BOSTHLM i Stockholm. Han har tidigare även jobbat bland annat på Bjurfors men gick tidigare under året över till BOSTHLM bland annat för att de kunde ge Daniel den friheten han var ute efter för att kunna hjälpa mina kunder att bli exakt så nöjda som det bara går. Daniel har nu lanserat två stycken bloggar om mitt liv. I den ena bloggen pratar han mycket om mer personliga upptåg såsom träning, resor, filmkvällar och annat. Men denna bloggen Daniel ska prata om här, handlar mer om mitt professionella yrkesliv som mäklare i det mest konkurrenskraftiga området i Sverige – Stockholm!

Daniel Gyllendahls personliga erfarenheter

I Daniel Gyllendahls mäklarblogg tar Daniel upp mycket personliga erfarenheter som har format mig som både människa och mäklare. Bland annat hur vissa personmöten kan ha påverkat mig när Daniel möter människor i olika situationer i livet. Men också hur det har fått mig att känna och vad han har gjort för att kunna hjälpa dem till ett sälj som uppnår deras krav, budget och förväntningar.

Tips för att bli mäklare

Är du intresserad utav hur du ska göra karriär som mäklare? Daniel ger mina tips om hur han har lyckats. Daniel berättar om hur han personligen börjar dagen, eller hur viktigt det är att ta hand om sig både psykiskt och fysiskt för att kunna konkurrera med andra. Eller hur viktigt det är att hålla sig uppdaterad. Inte bara om själva bostadsobjekten, utan även om de olika områdena dessa objekt kan ligga i. Mina kunder har alltid en uppsjö utav frågor som inte bara handlar om själva lägenheten eller huset. Du måste veta var närmsta pizzeria finns, eller frisör, vad det finns för bussförbindelser och mycket annat. Det som skiljer en bra mäklare mot en mindre bra mäklare är inte bara kunskapen, utan även viljan, passionen och drivkraften bakom varje sälj.

Det är också viktigt att tänka på varför du vill bli just mäklare. Många vill bli det för att träffa människor och tjäna pengar, men kanske ligger kärnan till din motivation djupare? Själv gillar Daniel Gyllendahl bemötandet med kunder vilket ger honom mycket inre belöningar såsom stolthet och känslan av att göra någonting bra. Att veta vad som motiverar dig är väldigt viktigt, inte bara för att lyckas som mäklare. Men även inom andra områden i livet.

Inget utav det Daniel skriver är en garanti för framgång. Det är helt enkelt bara hur Daniel själv har lyckats, eller hur han själv fungerar, tycker och tänker. Det kan vara intressant för den som vill bli mäklare, eller göra karriär överlag inom andra områden. Att ta hand om sig själv är inget som bara mäklare behöver. Det är min åsikt att vad man än jobbar med eller gör så borde man träna åtminonde två gånger i veckan för att få upp pulsen och gärna styrketräna i någon form.

Martin Nilsson arbetar med marknadsföring över internet och skriver texter om, och bygger upp varumärken för olika kunder inom olika branscher och för olika syften. Bland annat arbeter Martin med Sökmotoroptimering vilket syftar till att göra dig mer synlig.