Restaurang Gävle

Under år 2013 startade Gävlemackan sin produktion och utkörning av mat i Gävle. Nischen är att främst erbjuda företag och större grupper människor frukost och andra matvaror av hög kvalitét – precis som när du går på restaurang. För att underlätta för sina kunder kör Gävlemackan ut alla sina ordrar kostnadsfritt. Du kan alltså ha en fräsch frukost som står och väntar på dig när du kommer till din arbetsplats. På Gavlemackan.se kan man under Meny-knappen läsa om olika smörgåsar, drycker och annat som erbjuds.

Kvalitetsprodukter

Gävlemackan ska erbjuda ”Det lilla extra” till sina kunder, fler och fler råvaror i menyn kommer att vara märkta med ursprung och information. För en person som tränar på gym ofta kan det vara bra med en proteinrik kost, och för en annan person är det viktigaste att det finns ett vegetariskt alternativ. På Gävlemackan finns något för alla!

Restaurangen

Mackorna och menyerna sätts ihop på GTC Restaurangen på Utmarksvägen 33 i Gävle. Om man är i behov av att få annan mat eller catering utkörd så kan man kontakta Gävlemackan via hemsidan för vidare information. GTC är en restaurang som sätter kundens behov i fokus.

Besök gärna Gävlemackan – Restaurang Gävle för mer information!

1 svara

Kommentering är stängd.