Få mer tid för saker du älskar

Att få mer tid för saker du älskar blir svårare ju äldre man blir! Men borde det verkligen vara så?

Är du en person som vill ha mer tid för saker du älskar har du nu möjligheten till det! Med endast en dator och en uppkoppling väljer allt fler personer att numera arbeta hemifrån.

Låt mig fråga dig en sak? Känner du någon gång att du lever samma liv VARJE dag?  Du vaknar samma tidpunkt varje dag, äter samma frukost, tar samma tid på dig att göra dig redo för en ny arbetsdag, sätter dig i bilen och åker till jobbet (jobbet som du förmodligen hatar), spenderar 30 minuter till en timme i bilen, spenderar åtta timmar på jobbet (för att inte bli sparkad), spenderar samma 30 minuter till en timme hem i bilen, kommer efter arbetspasset hem trött och sliten, och spenderar sedan timmar med hussysslor. Sen sova. Samma sak imorgon igen! Så när ska du få mer tid för saker du älskar?

Så en simpel fråga? När under dagen finner du tid för dig själv? Under vilken tid på dygnet ska du faktiskt  mer tid för saker du älskar? När ska du faktiskt hitta vad din passion eller syfte med livet är? NÅGON DAG! Eller hur! Det är i alla fall vad alla svarar! Så när kommer den dagen?

Jag vet inte med dig men alla dagar jag vaknar upp vare sig det är måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag eller söndag så har jag samma passion. Dagarna spelar ingen roll! Men för en vanlig svensk så är sanningen att dessa “tråkiga dagar” existerar fem gånger i veckan, 50 veckor om året och nästan 50 år av ens liv. Så när ska du göra vad du verkligen gillar? Kan det verkligen bli mer deprimerande att jobba för att det så småningom ska bli helg?!

SÅ när gick det snett och vi glömde bort att fokusera på vår egen lycka? Vår egen frihet?  Vad vi själva vill? Och inte vad andra säger att vi ska göra! Eller väntar du fortfarande på att du ska vinna på lotto så att allt löser sig?

För att Sverige ska fungera behövs det naturligtvis folk som dig som jobbar 7-16 eller 9-17. En arbetskraft är vital för fortsatt utveckling och fungerande. Men frågan du behöver fråga dig är följande: är jag villig att ge upp min frihet, mer tid för familj, vänner och hobbys för att vara en del av detta?

 

Men mer och mer människor, precis som dig, vaknar numera upp och inser att teknologin har gjort att det finns fler sätt att få en inkomst på. Men det finns också de som inte vet att det existerar en digital revolution precis framför deras ögon. Men frågan är? Vill du vara en del av den? Är du redo att börja leva ett digitalt liv med mer frihet och större pengar potential än du någonsin vågat drömma om, eller vill du helt enkelt vänta till någon annan dag!

Jag vill introducera dig till ett nytt sätt att tänka. Ett sätt att tänka som gör att du kan börja leva ditt liv till fullo. Ett digitalt laptop liv gör att du kan jobba varifrån i världen du vill, och tjäna mer pengar i månaden än vad de flesta gör på ett år. Alla vill ha ett liv i frihet, få umgås med sin familj, resa runt i världen eller ha vänner nära sig!

Låter detta som dig?

Om ja, ge dig då mer tid för saker som du älskar!

 

För mer information, besök gärna min blogg.

 

Entreprenör med en passion för att hjälpa andra att lyckas. Att ge upp är inget alternativ! Vi är alla kapabla till så mycket mer än vi tror!