Hur grönt kaffe fungerar

Det finns dussintals viktminskningstillskott och kosttillskott som kommer och går, så som Hoodia, Yerba Mate, hallon keton och nu grönt kaffe för ökad förbränning. Detta är ett tillskott som är känt för att effektivt kunna öka ämnesomsättningen, öka förbränningen av kroppsfett, eller minska aptit. Men det är viktigt att vara skeptisk och ställa frågorna innan du bestämmer dig för att prova ett tillskott, läs mer här om grönt kaffe extrakt verkligen fungerar och, framför allt, är det säkert?

 

 

Vad är grönt kaffeextrakt?

Gröna kaffebönor är helt enkelt orostade kaffebönor som bevarat sina naturliga näringsämnen och hälsosamma egenskaper. Rostning i sig själv skapar den karakteristiska doft och smaken som kaffeälskare längtar efter. För att skapa gröna kaffebönor bevaras helt enkelt de orostade bönorna som sedan koncentrerats till rent extrakt i kapselform för att du ska kunna få i dig så mycket näring som möjligt.

 

Dessa orostade gröna kaffebönor säljs som ett naturligt tillskott och framförs som en naturlig energikälla utan kaffesmak. Detta tillskott var också nyligen rekommenderat på den amerikanska läkaren Dr Oz populära TV-show. På hans program, avslöjade läkaren resultaten av sin egen forskning och de studier som genomförts på 100 kvinnor där hälften tog en verkningslös placebotablett och andra hälften tog 400 mg tillskott med gröna kaffebönor. Kvinnorna gjorde inga ändringar på sin kost eller livsstil och efter två veckor så hade en grupp som ätit gröna kaffebönor förlorat ett genomsnitt av två kilo jämfört med 0,5 hos placebogruppen. Detta är ett av många tester och studier som genomförts på detta populära tillskott och dess fantastiska hälsofördelar med gröna kaffebönor, och kvinnor och män över hela världen har vitnat om effektiviteten hos detta tillskott.

 

Varför inte bara dricka kaffe?

När kaffefrön eller ”bönorna” rostas så förlorar de faktiskt sina antioxidantnivåer och naturliga förmåga att öka förbränningen. När detta sker så minskar även den naturlig substansen av klorogensyra. Denna kemikalie är känd för att kunna att blockera fettinlagring, öka viktminskning, bromsa upptaget av kolhydrater och hjälper till att reglera blodsockernivåer efter måltid. Dessutom har grönt kaffeextrakt pure inte någon smak eller luktar kaffe vilket gör det enkelt att ta även av de som inte gillar kaffe.

 

 

Intresserad och skriver om träning, hälsa och naturlig viktminskning som fungerar effektivt. Mina artiklar är framtagna av personlig erfarenhet och tar upp de mest populära och effektiva kosttillskotten, träningstipsen och hälsosamma ideér.