Hypnos med Erik Olkiewicz och Hypnosshow!

hypnosErik Olkiewicz håller i Hypnosshow, som precis som det låter håller i underhållning som fokuserar på hypnos. Erik har lärt sig utav de största hypnotisörerna i Las Vegas och har vuxit till sig att bli Sveriges ledande hypnotisör. Han besitter en enorm förståelse för hur en människas sinne fungerar och kan utnyttja detta för att få alla att skratta och ha roligt under sina hypnosshower. Dessa shower passar utmärkt till alla typer av konferenser, kickoffs, fester och events.

Hypnosshowerna!

De två typerna av shower Erik för närvarande har är en ren hypnosshow där fokus ligger på att må bra och ha roligt. Här bjuds människor upp på scen för att låta sig hypnotiseras till olika saker såsom att t.ex. glömma bort sitt namn, och sedan få för sig att dem heter Påskharen. Detta är perfekt för teambuilding då man verkligen få komma nära varandra och ha roligt tillsammans.

Nästa hypnosshow är mer riktad till företagets behov för att utvecklas och kallas för Businessboost. Här hjälper Erik er att maxa deltagarnas motivation genom att skräddarsy showen efter ert företag och era mål. Showen kan med andra ord riktas om till att att man ska kunna locka fram det bästa ur showens deltagare för att ni ska kunna utvecklas. Bland annat kan eran försäljning, produktivitet och arbetsglädje få en ökning efter att ni har medverkat i denna typen av hypnos.

Hypnoskurser!

Med Eriks hypnoskurs kan du över en helg lära dig att hypnotisera. Här får du testa på hypnos och att hypnotisera under säkra och trygga, och framförallt, praktiska övningar från en erfaren instruktör. Denna kursen är väldigt intressant för de som arbetar med kommunikation eller försäljning. Detta för att du kommer få lära dig hur du kan påverka andra. Du kommer också kunna styra dig själv och din hjärna mot ett mer positivt tänkande som hjälper dig att uppfylla dina mål och förbättra ditt mående.

Självklart är kursen även bra för de som helt enkelt bara är intresserade utav hypnos!

Vad är Hypnos?

När många hör ordet Hypnos så tänker dem direkt på en människa med en klocka dem pendlar framför ögonen på den som ska hypnotiseras. Det är långt ifrån sanningen. Hypnos är istället att effektivt plantera en idé i det undermedvetna och frigöra deras fantasi. Du varken sover eller är medvetslös medan du är hypnotiserad och du minns alltihop. Man kan glömma bort detaljer precis som man även kan i vanliga livet, men det handlar bara om att man inte har fokuserat på dessa detaljer. Du kan inte heller bli hypnotiserad emot din vilja. Motsätter du hypnosen så kommer inget att hända. Du kommer inte heller sitta fast i hypnosen under lång tid. Du väljer själv att gå in i den, och du väljer själv att lämna hypnosen. Många är också rädda för att göra bort sig under hypnos. Men det är ingen risk. Erik är mycket medveten om detta och vill ha all fokus på att alla ska må så bra som möjligt. Dessa hypnosshower håller hög klass och ingen kommer genera sig, eller göra något de inte vill.

Förutom det underhållande värdet i Hypnos fungerar det även i hälsofrämjande syften. Bland annat kan man hjälpa folk att göra sig av med fobier eller sluta röka.

Erik Olkiewicz är Hypnotisören som har lärts upp utav de största namnen i Las Vegas. Han har vuxit till att bli ledande i Sverige inom Hypnos och använder sina kunskaper för att lära upp andra och föreläsa om hypnos, men även andra saker såsom försäljning och kommunikation. Han håller i Hypnosshow som fokuserar på underhållning genom hypnos där alla kommer gå därifrån och må väldigt bra!