Stora tavlor

Om det finns något som våra kunder kräver idag finns det stora tavlor. Naturligtvis är vi ganska mottagliga för detta och vi strävar ständigt på att få fler stora tavlor på vår webbplats. Våra stora tavlor sträcker sig från all-time gruppmålningar till klassiska tavlor på en stor duk. En stor tavla är något helt unikt – något som du inte ser överallt. Därför kan en stor och vacker målning hjälpa dig att skilja din heminredning från publiken. En stor målning kräver självklart att det finns gott om plats på väggen – men om du hittar den och hitta en tavla som passar inuti, kan du vara säker på att ditt hem har en ny kontaktpunkt. Alla som kommer in i rummet där det finns en stor målning, med samma kommer att dras av målningen. Det finns en hel del saker i inredningen som lockar så mycket uppmärksamhet som en stor målning.

I samarbete med våra begåvade konstnärer arbetar vi ständigt med att få nya, stora och unika tavlor till vårt galleri. När vi får stora tavlor i lager säljs de ofta i skynda, eftersom denna typ av konst efterfrågas av våra kunder alltmer. Det beror bland annat på att de flesta nybyggnader har stora vardagsrum och kök med betydligt mer väggutrymme än tidigare.

Förutom de stora målningarna som redan finns på vår sida med bra tavlor, kan du naturligtvis också få möjlighet att få en av våra andra tavlor i större storlek. Om så är fallet, kontakta oss på [email protected]. Då får vi konstnären bakom den för att måla en för dig till önskad storlek.

Hur stor är en stor målning?

På Gallery Mynewart.se svaret är: 160 cm i bredd och minst 80 cm i höjd.

Ja, svaret på denna fråga är naturligtvis ganska subjektivt. Det beror på många faktorer. I de flesta svenska hemmen kommer en målning med en bredd på mer än 160 cm med en höjd på mer än 80 cm ofta att betecknas som en stor målning. Så här har vi på Gallery Mynewart.se valt att dela upp våra tavlor.
Målningarna på denna sida är rent tavlor som uppfyller de ovan beskrivna målen. Vår konst i denna kategori kommer också i form av tavlor på en duk (den klassiska formen av målning) och tavlor på flera dukar – den så kallade gruppen av tavlor.

Hur väljer jag vilken stor målning som passar mitt hem?

Att välja vilken målning som passar ditt hem är aldrig lätt – och inte alls om det finns fler åsikter som ska beaktas. Konst upplevs och utvärderas för mycket olika ändamål. Två personer har ofta två olika åsikter om konst – där en part finner en viss målning vacker och elegant, kan erfarenheten vara motsatsen till den andra parten. En målning som kan verka lite tråkig på ett foto kan faktiskt – särskilt om det ingår i rätt miljö – vara överväldigande vacker. I allmänhet kommer tavlor alltid att bli vackrare i verkligheten än på bilder på en webbplats, eftersom en bild inte på något sätt kan rättfärdiga de vackra och djupa färgerna i en oljemålning.

När du väljer den stora målningen att ta, finns det några aspekter som är värda att överväga. Det är först och främst en bra idé att ta en titt på en annan inredning när man väljer sin stora målning. Man kan med fördel låta blicken glida över ens möbler, dekoration etc. och se vilket färgval som har använts här. En målning där åtminstone några av färgerna matchar det andra interiören är vanligtvis ett säkert val.

Dessutom ger det en mycket fin synergieffekt om du väljer en stor målning vars färger utgör en kontrast till den andra enheten. En stor och färgstark målning kan till exempel passa otroligt bra in i ett hem som är mycket stilfullt inrett med mycket neutrala och dämpade färger. Samtidigt passar en markbunden och dämpad målning utmärkt in i det hemmet som redan böjer med färger.

Valet mellan huruvida målningen ska vara abstrakt eller med motiv är i stort sett upp till ens egna preferenser. Om du är kreativ kan det vara en fördel att titta på den abstrakta konsten, eftersom det ger anledning till fantasin att få fri lek. Men det är också viktigt att betona att det är du som måste titta på målningen dagligen – så det är självklart viktigt att du väljer en som du tycker är snäll.

Hur är leveransen av en stor målning klar?

Priset är alltid gratis på Gallery Mynewart.se. Vi tar aldrig någonting för frakten – och det är oavsett om du köper en eller flera målningar hos oss.

Mynewart.se är ett av Skandinaviens största online-gallerier. Mynewart.se säljer konst till billiga priser och har ett stort utbud av moderna tavlor till salu.