Så slipper du personalbekymmer på din restaurang

Att driva en restaurang idag är inte alltid enkelt. Det är många bitar som ska falla på plats, inte minst personalen. Därför satsar nu Simplea på hållbara personallösningar för att göra livet som restaurangägare enklare och smidigare. 

— Vi har många nöjda kunder och framgångsrika samarbeten idag vilket visar på att vi ligger rätt och gör ett bra och uppskattat jobb, säger grundaren Mohammed Al Semidai.

Simplea grundades av Mohammed Al Semidai, som själv har lång erfarenhet från restaurangbranschen. Med de erfarenheter han samlade på sig kom även flera idéer på hur verksamheten kunde förbättras – både för arbetsgivaren och för arbetstagaren. 

– Många delar av verksamheten gjordes på volley och ibland togs inte personalen om hand på bästa sätt, säger Mohammed Al Semidai. 

Med det i ryggen så föddes bolaget som nu heter Simplea. Med tjänster såsom bemanning inom disk, servering och kök är Simplea ett entreprenadbolag med helhetslösningar inom restaurangbranschen. 

– Oavsett vad kunden behöver hjälp med har vi en lösning. Det kan handla om att vi ska ta hand om hela diskhanteringen eller att de behöver en extra hand i köket. Vi strävar efter att vara flexibla och arbeta med hållbara och långsiktiga lösningar för alla parter, säger Mohammed Al Semidai. 

Fördelarna med att hyra in personal är flera. Det är en smidig lösning att ha personal efter behov som kan stärka upp verksamheten eller att lägga delar av till exempel serveringen på entreprenad. Bland annat har en kund, som är en välkänd krog i Stockholm, använt sig av Simpleas tjänster. ”Utmärkt service och duktiga killar. Väldigt noggranna, trevliga och sociala”, var betyget som gavs. 

– Vi har många nöjda kunder och framgångsrika samarbeten idag vilket visar på att vi ligger rätt och gör ett bra och uppskattat jobb. 

Så startar ett samarbete

Först behöver restaurangen identifiera vilka behov de har. Detta kan med fördel göras tillsammans med Simplea som har lång erfarenhet av att vässa till verksamheten med deras lösningar. Därefter arbetas avtalet och ramarna för samarbetet fram och sen kickar samarbetet igång. 

Flera välkända restauranger har använt sig, och använder, sig av Simpleas lösningar och de glada och nöjda betygen går inte att bortse ifrån.  

Fördelarna att använda sig av entreprenadtjänster är alltså många och Mohammed Al Semidai är stensäker på att Simpleas välrenommerade tjänster kommer att fortsätta att växa. 

– Med tanke på hur nöjda våra kunder är och att vi är en långsiktig och pålitlig partner som inte är rädda för att vara flexibla och skräddarsy lösningar för varje kund kommer våra goda samarbeten bara att bli fler. 

Vad är det som gör helheten hos er?

– Det är framförallt vår fantastiska och kunniga personal som inte är rädd för att göra det där lilla extra för att sätta guldkant på servicen. Det handlar både om att ta väl hand om restaurangens gäster men även om att vara en lagspelare gentemot all personal som arbetar i verksamheten. På det sättet har vi nöjda kunder och medarbetare som brinner för sitt jobb.

 

 

Simplea erbjuder bemanningstjänster för restaurganbranschen. Exempelvis personal till disken, köket och städet. Simplea fokuserar på att göra livet enklare för företagare inom restaurangbranschen.