Rean fortsätter på Spartoo.se!

Vår stora vinterrea fortsätter och vissa varor på spartoo.se har sänkts ytterligare! -50%, -60% och upptill -70% på på sko, väskor och kläder! Som vanligt finns det varor som intresserar hela familjen. Tjejer, ni kan välja ur kollektionerna från fler än de 500 märken som ingår i rean! Vi har inte glömt er killar och ni hittar både skor och
herrkläder som gör att du kan klä dig från topp till tå på Spartoo. Våra kollektioner innefattar många populära märken (Nike, Columbia, Eleven Paris, Fred Perry…) och många av modellerna passar fint till vintersäsongen.

Naturligtvis har vi inte glömt bort barnen och ungdomarna och vi erbjuder hundratals modeller i barnstorlek.
Vad är det för villkor som gäller för frakten? Frakten är gratis på alla beställningar till minst 330 kronor. Returerna är alltid gratis, på alla våra varor, även reaartiklar!

Vi tittar närmare på tre bästsäljande märken:

Det var på 40-talet som Fred J. Perry bestämmer sig för att skapa ett varumärke som bär hans namn. Märket tar som symbol en lagerkrona och man tillverkar kollektioner i klassisk stil som blandar en sportig look med elegans. Idag är Fred Perry omgiven av de bästa stylisterna och skapar både sko- och klädeskollektioner. Ett exempel är de kända pikétröjorna. Skor, prêt-à-porter och väskor från Fred Perry är enkla men chica och minimalistiska men design!.

Nike är ett av de ledande varumärkena inom sportwear. Företaget startas 1972 och lanserar då en sneakers med stötdämpande sula med återstudsning, den första i sitt slag. Skon är helt ny och medför en stor förändring inom branschen. En logo skapas som ska föra tankarna till den grekiska segergudinnan Nikes vinge. Märket går från framgång till framgång och är idag ett mycket uppskattat märke av sneakersälskare. Samtliga kollektioner innehåller kläder, tekniska skor samt väskor. Ett märke som troligtvis kommer att ligga på topp många år till!

La vida es Chula ! Detta är det spanska märket Desiguals valspråk! Året är 1984 och Tomás Meyer tänker sig ett färgglatt mode som är kreativt och framför allt annorlunda. Desigual har lancerats och blir en omedelbar succé! Idag har företaget Desigual 25 stylister som tar fram nya roliga kollektioner till varje säsong. Kollektionerna består av fler än 1000 originella artikar med roliga motiv, i spännande färger och i olika tyger. Utbudet följer märkets filosofi och fortsätter att tillverka artiklar som utstrålar nytänkande, livsglädje och positiv anda.