Westernboots och väskor med frans tar dig direkt till vilda västern!

Även om den nya höst- och vinterkollektionen nu finns tillgänglig i vår favoritshop på nätet så är vi kanske inte riktigt klara att ta avsked från sommaren. Under augusti månads andra hälft låter vi gärna sommarlooken hänga med men på en moderiktigt sätt. Countrytrenden är här och är perfekt för att kombinera sommarkläder med inslag av höstmode.

 

Ollip äger redan märket Air Step som ger oss djärva och karaktärsfylla skor när man lanserar märket Mjus

år 2007 med en hel ny kollektion med snygga och bekväma skor. Orden ”Made in Italy” refererar inte bara till modellernas ursprung utan till en hel gammal tradition som de vill ska förknippas med namnet. Mjus kombinerar sömnadskvalitet, raffinerade linjer och bekväm passform. Mjus skor är oändligt attraktiva.

Méliné grundades år 2006 av Valentino Fenni, och visar upp kompetens och know-how vad gäller italienskt hantverk av produkter i samklang med tiden. Resultatet har rikligt med charm, en oklanderlig kvalitet och rejält med mode. Linjerna är rena och designen enkel, men Méliné vet hur man skapar chica och chockerande detaljer som ger en touch karaktär till alla looks. Det är mode, på det italienska sättet!

Märket Rocket Dog startades i Kalifornien år 1997 och erbjuder oss varor på modets topp men som samtidigt är tillgängliga för alla. Märkets stylister är på ständig jakt efter trender och reser runt hela världen för att hitta inspiration till sin nästa skapelse. Alla fashionistas känner sig hemmastadda med detta märke! Kreativitet, djärvhet, passion… från den enklaste av produkter till de absolut trendigaste – Rocket Dog kommer aldrig att sluta förföra!

Depuis sa création en 1972 près du Lac de Garde en Italie, AirStep har sedan det skapades nära Gardasjön i Italien försökt att på bästa sätt kombinera tradition och innovation. Ädla material och moderna teknologier står på tillverkningsmetodens program för att ge dessa modeller utmärkt konfektionskvalitet och oklanderliga finish. Den vegetabiliska garvningen av lädret gör att märket kan uttrycka sitt starka engagemang för att skydda miljön. Djupt förankrad i myten om den italienska skon så föreslår AirStep varje säsong djärva och avant-garde modeller både för fashion victims och modemedvetna som söker skor med stil.

Marco Tozzi är en tyskt, trendigt varumärke som startades 1979. Märkets designers leker med våra sinnen och våra önskningar, genom att erbjuda ett sortiment av pumps och sandaler i alla färger och former! Skorna är dekorerade med blommor eller snygga mönster och vissa modeller har perforeringar i lädret och klackarna kan vara konformade eller i kilklacksmodell. Marco Tozzi arbetar i kvalitetsmaterial och satsar på finishen för att möta våra förväntningar.

Om Spartoo.se : ”Skobutik nr 1 i Europa”

Spartoo bildades år 2006 och är ledande inom onlineförsäljning av skor på den svenska marknaden. Spartoo.se erbjuder damskor, barnskor och herrskor från fler än 600 märken (Kickers, UGG, Converse, Dr Martens, Timberland…) och fler än 30 000 olika modeller: boots, sneakers, ballerinor, sandaler, cityskor, pumps…
Spartoo finns representerat i flera länder och är representerat på topp 10-listan över e-handelföretag i modebranschen i Europa (källa: Mediamomentum.co.uk).