Spar tid, för tid är pengar, skaffa ett fönsterputsabonnemang

Du har säkert hört det gamla och slitna uttrycket ”Tid är pengar”? Vem sa det först låter vi vara osagt, men det stämmer, idag mer än någonsin. Tid är en brist vara. Det är så mycket som man har på sin agenda, så många saker som skall göras. Tiden räcker helt enkelt inte till.

Att tvätta fönster kan lätt bli en av dessa sysslor som man känner man inte har tid på eller som man skjuter på. Visst gillar man rena fönster, man mår till och med bättre när det är rent och snyggt runt omkring sig, och framförallt glad blir man av rena fönster. Men det är svårt att få till tiden. Dessutom kan det vara svårt att komma åt vissa fönster. Dem kanske är fasta eller högt belägna. Saker som gör att man drar sig för att utföra arbetet. Man kanske också känner att det inte blir så bra när man väl skall putsa sina fönster.

Tänk om det fanns något sätt att få rena fönster med bra resultat, men ändå ha tid över?

Tänk att det gör det! C Rent Fönsterputs i Göteborg erbjuder alla i Göteborgsområdet, såväll i mölndal, partille, mölnycke & partille abonnemangsputs!

Vad innebär ett fönsterputs abonnemang? För en gångs skulle så är det utsidan som räkas. Det är där mest smuts sätter sig. Och om man har ett fönsterputsabonnemang så innebär det att vi på C Rent Fönsterputs kommer förbi på en regelbunden basis och putsar dina utsidor. Hur ofta kan man bestämma själv. Vissa vill ha varannan månad, medans någon annan vill ha fyra gånger per år. Oavsett hur ofta du väljer så kan det också vara skönt att veta att det inte finns någon bindningstid. Du avgör själv när du vill avsluta abonnemanget.

I många områden går grannar ihop och beställer ett fönsterputs abonnemang. Om man gör det så kan man få rabatt på sitt pris. Är man många så får man bättre rabatt. priset beror såklart på hur många fönster man har, vilken typ av fönster. Är de stora? Små? Har dem spröjs? Hur högt sitter dem osv. Man behöver inte heller oroa sig att man måste tillhandahålla något. Vi har alla verktyg som behövs, vi har speciella fönsterputsstegar som är anpassade för just fönsterputs och följer dem krav som finns. Vi jobbar på ett säkert och miljömedvetet sätt för att undvika tillbud och skulle det vara att något fönster skulle vara svårt eller innebära en risk, så meddelar vi er det och varför och ser om det finns något annat sätt att lösa det på. Så gör dig själv en tjänst, skaffa denna tjänst.

Det du behöver göra är att gå in på C Rent’s webbsida och beställa, sen är det klart. Du behöver inte plocka undan, du behöver inte ens vara hemma. Tänk vad skönt. Tid är pengar!

C Rent Fönsterputs i Göteborg är en leverantör av helhetslösningar inom fönsterputs i Göteborgsregionen. Med över 10 års erfarenhet är vi det självklara valet för dig som värdesätter kvalitet, personlig service och god service.