Handla billigare online

Brukar du handla på nätet? Hur mycket sparar du på det egentligen? Det går att göra otroliga klipp när man shoppar online, men det gäller att tänka efter först för att få ut så mycket som möjligt av sin näthandel. Det är allt från att jämföra erbjudanden till att vara medveten om sina rättigheter, så läs vidare om du vill få så bra deals som möjligt!

Jämför priser och butiker

Det första steget är att veta vad som faktiskt är ett kap. Om det är ett större inköp som ska göras så kan det vara värt att hålla ett öga på priserna ett tag, för att kunna lista ut vad som faktiskt är ett bra köp. Använd dig av jämförelsesidor för att hitta de lägsta priserna och billigaste butikerna.

Skippa taxfree-shoppen

Oftast är det faktiskt inte billigare att handla i taxfree-butikerna på flygplatsen och i många fall är det dyrare än att handla på nätet. Prisjakt har jämfört priserna på skönhetsprodukter mellan taxfree-butiker och webbutiker, med slutsatsen att 55 av 61 produkter var billigare att köpa online.

Tänk på totalpriset

Det kan vara billigare att köpa saker på nätet, men tänk på att det kan tillkomma en fraktkostnad också. Om du beställer förbrukningsvaror är det ofta värt att göra större beställningar, förutsatt att fraktkostnaden är fast. Passa på att göra det när det är rea, eller när du har en schysst rabattkod.

Utnyttja rabattkoder

Om du redan vet vad och var du vill handla så måste du se om det finns en aktuell rabattkod du kan utnyttja. Ibland får man fri frakt, ibland får man en liten present utan kostnad, men oftast så får man en rabatt på 5-20% och det tackar man ju inte nej till! Besök cuponio.se innan du går till kassan i webbutiken och se om det finns en bra rabattkod.

Dina rättigheter

Du har alltid 3 års reklamationsrätt på felaktiga produkter, vilket innebär att du har rätt att få produkten lagad, ersatt eller få pengarna tillbaka om du upptäcker ett fel inom tre år från köpet. Dessutom har du 14 dagars ångerrätt i nästan alla fall, så om du ångrar ett köp kan du få pengarna tillbaka inom 14 dagar. Se till att spara alla kvitton, orderbekräftelser, betalningsöverföringar och liknande, så blir det lätt att få rätt.

https://www.cuponio.se/