Kläppi – Ekologiska barnkläder

Handla Ekologiska barnkläder

Genom att handla ekologiskt kan du bidra till att värna om miljön. Ekologiska produkter framtagna med miljön och kunden i fokus. Genom att erbjuda kvalitetskläder som håller väldigt länge. Förhoppningen är att Kläppi ska kunna göra mer nytta än skada för vår natur och tillföra en stor dos god design med inspiration från Sveriges natur.
klappi2

Handla hos Kläppi.se

Vår e-handel skickar idag ekologiska produkter runt hela Sverige. E-handeln växer och förhoppningsvis kommer den att fortsätta göra det. Vi arbetar för att leverera våra högkvalitetsprodukter snabbt till kunden och ha en snabb kundsupport via internet. Vårt fokus ligger vid att ha 100% kundnöjdhet!
barnkläder2

Betalning?

Via säker betalning med Klarna Checkout har du tillgång till ett flertal olika betalningsalternativ: Kortbetalning, delbetalning, faktura och direkt banköverföring.

Produktutbud

Vi har ett stort antal olika produkter, några av produkterna är: Ekologisk ullfilt, bodyx, dregglisar, lapplandstoffel, byxor, tröjor, benvärmare och mycket mer. Kika gärna in och titta på våra Barnkläder för ett ekologiskt alternativ. Tåliga barnkläder som håller väldigt länge.