Starkwebbdesign – Prisvärda hemsidor

Prisvärda hemsidor till låg månadskostnad

Hos Starkwebbdesign kan du få en helt ny, modern, stilren och snygg hemsida för endast 299:-/månaden. Ett riktigt bra pris för en välbyggd hemsida med en grundoptimering i sökmotoroptimering för att din hemsida ska hittas på Google. Ju bättre du syns med din hemsida ju fler besökare strömmar till den. En klar fördel är att ligga riktigt bra till på Google. Vi erbjuder därför också sökmotoroptimeringstjänster så du kan lyckas med din nya hemsida på nätet.

 

Fördelar med Starkwebbdesign

  • Med kundens önskemål i fokus bygger vi din hemsida.
  • Vi gör det där lilla extra för att du ska lyckas.
  • Snabb support om problem skulle uppstå.
  • Webdesign till rätt pris.

En modern hemsida gör att besökaren stannar längre

En tilltänkt design som är lättnavigerad och förmedlar rätt budskap är nyckeln till framgång. En seg och gammal hemsida som inte talar kunden/besökaren språk kommer inte att lyckas på nätet och därför är det viktigt att du hänger med i utvecklingen. Våra hemsidor är framtidssäkra när det byggs i vårt system. Designen på din hemsida kan uppdateras, ändras och förnyas vid behov.

Responsiv design

Din hemsida kommer att ha responsiv design som gör att den anpassas till alla upplösningar. Mobiler, surfplattor och datorer kommer att se en attraktiv hemsida i olika format beroende på upplösningen. Fler och fler använder sina telefoner när de surfar på internet och det är därför viktigt att din hemsida är anpassad för just det.

responsiv