Takläggning

Dags att byta tak?

Är ditt tak slitet eller läcker det kanske? Då ska du kontakta Plåtgrossisten.se, en av Sveriges största e-handelssidor för takbyten. Bilden i artikeln har ett tak som heter Plannja Trend som ger ditt hus ett extra lyft. Alla som drömmer om ett förstklassigt plåttak kan därför enklare förverkliga den drömmen. Genom att den ena plåtsidan klickas fast och den andra sidan fästs med en skruv som döljs av nästa plåt blir inga synliga skruvar.

Solenergi till taket

Plannja Trend Solar är en unik lösning både till sin stil och sin teknik. Produkten har avancerad design – solfångarna integreras med takprofilen, vilket betyder att lösningen lämpar sig särskilt för objekt med krävande arkitektur. Plannja Trend Solar producerar energi med stil. Plannja Trend Solar tillverkas för att integreras i taket Plannja Trend. Separata bärande konstruktionsramar levereras i paketet för montering uppe på taket. Färdiga paket finns att få med solfångarytor på 4, 6 och 8 m2.
Plannja Solar

Plannja Trend Solar finns tillgängligt tillsammans med taketprofilen Plannja Trend – det passar inte med något annat tak.