Top 10 filmer 2015 – De bästa filmerna

Avengers age of ultron

När Tony Stark och Bruce Banner försöker att få fart på ett vilande fredsbevarande program som heter Ultron går saker och ting fruktansvärt fel och det är upp till jordens mäktigaste hjältar att stoppa den skurkaktige Ultron från att genomföra sina hemska planer.
avengers

Fast & Furious 7

Deckard Shaw söker hämnd mot Dominic Toretto och hans familj för att hans bror ligger i koma.
fastfurious

The Age of Adaline

En ung kvinna född i början av 20-talet blir immun mot att åldras efter en olycka. Efter många ensamma år möter hon en man som försvårar det eviga livet som hon har stadgat sig i.
the age of adaline

Ex Machina

En ung programmerare väljs för att delta i ett genombrott experiment i artificiell intelligens genom att utvärdera de mänskliga egenskaperna hos en hisnande kvinnlig AI.
ex machina

Mad Max: Fury Road

I en övergiven öken är det total kaos och den enda som kan återställa ordningen är Max, en man med mycket action och få ord.
mad max

Star Wars: Episode VII – The Force Awakens

Nästa del i Star Wars saga.
starwars

Black Mass

Den sanna historien om Whitey Bulger, bror till en statlig senator och den mest våldsamma kriminella söder om Boston. Han blev en FBI uppgiftslämnare för att ta ner en maffia familj.
blackmass

Jurassic World

Tjugotvå år efter händelserna i Jurassic Park.
jurassic

Jupiter Ascending

En ung kvinna upptäcker hennes öde som en arvtagerska av intergalaktisk adeln och måste kämpa för att skydda invånarna i jorden från en gammal och destruktiv industri.
jupiter

Fantastic Four

Fyra unga utstötta teleporterar sig till ett annat och farlig universum som förändrar deras fysiska form på chockerande sätt.
Fantastic Four