Top 10 sexigaste kvinnorna 2015

10. Cara Delevingne

Cara Delevingne
London-födda Cara Delevingne är en vacker modell som också har medverkat i ett antal filmer. Under 2009 var hon kontrakt med storm Model Management och började modellering året därpå. Cara syntes också i Burberry våren / sommaren 2012 kampanj. Hon har också figurerat i flera marknadsföringskampanjer för ledande varumärken som Chanel och H & M bland annat.

9. Mila Kunis

Mila Kunis
Född 1982. Mila Kunis flyttade till Los Angeles tillsammans med sin familj 1991. Hon började då i skådespelarklasser och strax efter vart hennes talang upptäckt av en agent. Hon har sedan dess medverkat i ett antal marknadsföringsshower och tv-serier. Hennes stora genombrott kom 1997 när hon landade en viktig roll i The 70’s där hon spelade Jackie.

8. Jessica Alba

Jessica Alba
Jessica Alba född 1981, är en amerikansk modell, skådespelerska och framgångsrik affärskvinna. Hon började visas på TV-program och filmer vid 13 år ålder. År 2000 spelade hon en ledande roll i tv-serien Dark Angel. Hon har sedan dess medverkat i ett flertal filmer, några av filmerna: i Sin City, honey, Into the Blue, Good Luck Chuck och Fantastic Four.

7. Alessandra Ambrosio

Alessandra Ambrosio
Alessandra Ambrosio född i april 1981, en vacker brasiliansk modell som allmänt anses vara en av de sexigaste kvinnorna i showbiz. Hon är kanske mest känd för sin mode modellering med populära Victorias Secret kampanjer

6. Zooey Deschanel

Zooey Deschanel
Zooey Deschanel är en känd amerikansk modell, sångerska, låtskrivare och skådespelare. Hennes debut i filmindustrin kom 1999 då hon presenterade i Mumford och även huvudrollen i filmen Almost Famous.

5. Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence är en berömd skådespelare. Hon var en ledande rollinnehavare av The Bill Engvall Show mellan år 2007 och 2009. Hon har också medverkat i ett antal oberoende filmer. Jennifer var nominerad för en Oscar i bästa skådespelerska kategorin. Under 2012 blir hon populär över hela världen tack vare sin ledande roll i den populära Hunger Games filmen/serien.

4. Irina Shayk

Irina Shayk
Redan på skönhetsskolan upptäcktes av en modellagent, som övertalade henne att vara med i Miss Chelyabinsk 2004 skönhetstävling, som hon vann. Sedan dess har hon varit med i varje årlig nummer av tidningen och har även varit med på omslaget av GQ och Ocean Drive, bland andra tidningar.

3. Katy Perry

Katy Perry
Katheryn Elizabeth, Katy Perry är en berömd Amerika sångerska, skådespelerska och låtskrivare. Hon började sjunga gospel som en tonåring släpper sitt debutalbum år 2001.

2. Scarlett Johansson

Scarlett Johansson
Denna amerikanska skönhet anses vara en av de mest begåvade skådespelerskor genom tiderna. Född 184, Scarlet Johnson började agera på en ung ålder. Efter ett antal filmer, fick hon erkännande för sin roll i filmen The Horse Whisperer. Hon har även agerat i Lost in Translation, Iron Man2, The Avengers och The Island bland annat.

1. Candice Swanepoel

Candice Swanepoel
Denna blåögda svenska skönhet är en av de bäst betalda modellerna på planeten. Hon upptäcktes i åldern 15 år och började göra framträdanden i flera tidskriftsomslag 2010. Hon har också gått catwalken för Victorias Secret modevisningar.