Top 10 WordPress plugins 2015

Välja den bästa pluginsen till din WordPress webbplats så kommer det underlätta ditt arbete. Med det sagt, låt oss ta en titt på de bästa WordPress plugins för 2015.

1. WordPress SEO av Yoast

yoast

WordPress SEO av yoast är inte bara ett SEO plugin, det är ett komplett optimeringspaket för din hemsida. Du kan lägga till titlat och beskrivningar för dina sidor och inlägg. Göra sidanalys, publicera xml sitemap, och så mycket mer. Det är lätt att installera och ställa in och det är därför vi använder det på alla våra webbplatser.

2. BackupBuddy

backup

BackupBuddy är det enklaste och mest nybörjarvänliga WordPress backup och migrations pluginet som vi stött på. Det gör att du snabbt kan fixa ett automatiskt säkerhetskopierings-schema för din webbplats. Du kan lagra dina säkerhetskopior på molnet. Du kan nu sova lugnt och veta att allt innehåll säkerhetskopieras automatiskt.

3. W3 Totalt Cache

w3 cache

Webbplatsens hastighet spelar en viktig roll för sökmotorer. W3 Total Cache hjälper dig att optimera din WordPress webbplats för hastighet och prestanda. Webbläsar caching, komprimera sidor för snabbare nedladdningar.

4. Gravitations Forms

gravity

Gravity Forms ett nybörjarvänligt kontaktformulär. Den kan användas för att lägga till nästan alla typer av online-formulär till din WordPress webbplats. Den levereras med kraftfullt tillägg som gör att du kan skapa online-undersökningar.

5. OptinMonster

optin

OptinMonster är det bästa lead-generator pluginet för WordPress. Det låter dig skapa vackra OptIn formulär och popups för din WordPress webbplats som uppmanar dina användare till prenumeranter. Det har massor av funktioner.

6. Edit flow

flow

Edit flow ger en effektiv redaktionellt arbetsflöde och ledningssystem för WordPress. Det gör att du kan se din redaktionella kalender, hantera författare, tilldela inlägg, lämna redaktionella kommentarer och mycket mer.

7. Soliloquy

soliqu

Soliloquy är den bästa slidern för wordpress. De flesta sliders segar ner din hemsida vilket skadar din SEO. Soliloquy, å andra sidan är den snabbaste slidern som laddar dina slides i hög hastighet. Den levereras fullspäckad med funktioner och har även en gratisversion som du kan prova på en gång.

8. Sucuri

securi

Vi använder Sucuri att hålla kollar på säkerheten för våra webbplatser. En webbplats på Internet kan bli hackad eller attackeras av skadliga denial of service-attacker. Det är bättre att vara förberedd än ledsen. Sucuri erbjuder realtidsvarningar, webbplats säkerhetsskanner, och erbjuder även malware flyttservice.

9. Floating social

floating social

Floating Social Bar är det bästa sociala medier pluginet för WordPress. Det hjälper dig att lägga till de viktigaste sociala nätverken som verkligen betyder något. Det är väl optimerad för hastighet så att dina sociala knappar inte saktat ner din webbplats.

10. Disqus

disqus

WordPress standard kommentera systemet fungerar bra för webbplatser med färre besökare. Men för större hemsidor med massor av användarkommentarer så är Disqus ett bättre system kommentera systemet. Det är ett tredje-parts kommentarssystemet, vilket innebär att kommentarerna kommer inte påverkar din server. Det påverkar inte hemsidans hastighet och är utrustad med anti-spam filter.