Top 5 snyggaste bilarna 2015

1. Bugatti

Bugatti
Detta är den fjärde modellen i en sex-del ”Les Legendes de Bugatti-serien. Med en 8-liters W16-motor, ger det en häpnadsväckande 1.200 hästkrafter som ger en toppfart på 254 mph. Denna upplaga av Veyron är särskilt värdefull eftersom endast tre bilar kommer att produceras. Denna bil firar Rembrandt Bugatti: s gynnade konstnärligt medium och så läggs tonvikten på estetisk njutning. Som sagt, det har ”1184 hästkrafter och 1106 Nm i vridmoment från en quad-turbo W-16 motor, vilket ger en 0-till-62 mph sprint i 2.6 sekunder och en toppfart på 254 km / h.”

2. Chevrolet Corvette Stringray

chevroletcorvettestingray
Den sjunde generationen Corvette Stingray, bättre känd som C7, är uppe med världens mest vördade sportbilar. Corvette har förtjänat sin plats som USA: s sportbil och C7 har hyllats som den bästa hittills! Mer skulpterade och bättre proportioner än tidigare generationer har C7 kommit upp trumf när det gäller produktion, förädling, och har lika.

Det drivs av en 6,2 liters V8 och har en direkt bränsleinsprutning, variabla ventiltider och en cylinder avaktivering system som klipper ut fyra av de åtta cylindrarna när cruising, vilket sparar bränsle. Nå upp till 60 MPH i mindre än fyra sekunder, med 455 hästkrafter och sju hastigheter, är C7 riktigt fynd på $ 51.995.

3. Jaguar

jaguarftyper
Om du är på jakt efter den bästa bilen för hastighet, ser längre än F-typ R Coupe. Jaguars snabbaste någonsin bil, på 186 km / h alla ut, 0-60mph i 4. sekunder, teamet på TopGear krav som är ”Porsche Turbo baiting saker för mycket mindre pengar.” Den är utrustad med 5,0-liters V8-rip, utveckla 542 hästkrafter . V8 innefattar en förbättrad elektroniskt styrd differentialbroms (LSD) samt torque vectoring som fungerar genom att aktivera bromsarna på insidan av bilen, att dra in den i varv. Detta ger en mycket plattare känsla när man kör i kurvor. Detta eleganta coupe kommer inte billigt, kostar en brant $ 141.205.

4. Ferarri

Ferarri
En av de mer exotiska sportbilar på marknaden, Ferrari LaFerrari s 789 hk V-12 utvecklar en 161 hästkrafter lyft från en elmotor. Även hybrider fick en gång en dålig rap, är det inte längre fallet med stora märken spottar ur oerhört kraftfulla hybrider! Elmotorn gör att Ferrari LaFerrari öka till 62 MPH på under 3 sekunder och en häpnadsväckande 124 MPH på under 7 sekunder. Utan tvekan är det en av de snabbaste maskinerna på marknaden. Den V12 roterar till 9250 rpm, vilket ger en svindlande 790 hästkrafter! Dessutom, tillägger elmotorn motsvarande ytterligare 160 hästkrafter.

5. Masareti

Masareti
År 2014 markerar Maserati 100-år i näringslivet och de kunde inte ha valt ett bättre sätt att fira än med skapandet av konceptet. Att välja en traditionell bil layout, var 2 + 2 sits sportbil inspirerad av A6GCS / 54 med sin långa huven och kompakt bak-set stuga. Maserati s 4,7-liters V8-motor ger 460 hästkrafter och 384 Nm i vridmoment genom en sexväxlad, electro påverkas växellåda och en LSD. Den når 60 MPH på bara fyra sekunder och har en maxhastighet på 155 MPH. Det finns för närvarande ingen prislapp på Alfieri Concept.

Är du i behov av en bilreparation eller service så gör ett besökr hos Bilverkstad Gävle