Galaxy S4 information

s4

2011 lanserades Galaxy s2 och blev snabbt en stor favorit hos alla som ville ha en av de snabbaste telefonerna,
priset spelade ingen större roll bara man hade det snabbaste och senaste. Uppföljaren Samsung Galaxy s3 hade många förbättringar vilket gjorde att den var väldigt efterlängtad.

Nu när Galaxy s4 lanseras är förväntningarna redan skyhöga.
Sony och HTC har fått ut nya toppmodeller som konkurrerar med samsung vilket gör att S4 har skyhöga krav att tillfredsställa. Nu är den äntligen här Samsung Galaxy S4.

Jag har köpt en ny telefon som ser ut som den jag haft tidigare?
HTC One och Xperia Z påminner inte så mycket om sina tidigare modeller. Däremot S4 ser nästans identisk ut som S3 både i stolek, känsla och utseende. Det känns väldigt negativt då telefonen inte blir den här nya snygga telefonen som alla känner igen, ”Har du en S3 eller S4”. Någon större skillnad är det egentligen inte på utseendet. Galaxy S4 är något tunnare och smalare än s3. Galaxy s3 har en skärm på 4.8 tum och den nya S4 har en 5 tum skärm vilket är den största skillnaden. Skärman är en super AMOLED på 1080p (1920 x 1080).

Skärmen på S4 är totalt fantastisk med väldigt klara färger, ljusstyrka och så sjukt vacker att se på att man oftast vill äta den. Nog för att S4 har högre upplösning än S3 men någon större skillnad går inte att se där heller när telefonerna ligger bredvid varandra. Vid vanligt användning kommer du inte se någon märkbar skillnad. S3 har ett batteri med 2100 mAh medan Galaxy S4 har ett 2600 mAh och vi märker att det finns mer kvar i batteriet efter en dags användning. Skärmen på S4 hanterar fler pixlar och drar därmed mer ström men den cirka 20% utökade batterikraften gör att telefonen klarar dagsbehovet galant.

Galaxy s4 är en telefon att rekommendera!