Ny kollektion: Visa upp din naturliga sida!

couv-fb
Solen når äntligen våra breddgrader! För att fira den efterlängtade våren byter vi ut vinterns extravaganta stil mot naturfärger och genuina material. Back to nature! Modet inspireras av den knoppande naturen med nyutsprungna blommor och blad och vi väljer brunt läder, rep och makramé för säsongens nya kreationer.

Även om märket Castañer bara funnits sedan 1927 har märket, som ligger bakom espadrillateljén, sitt ursprung från 1776! Företaget förstatligades 1936 under inbördeskriget och beslagtogs för att utrusta hela spanska armén med skor. Det var 1960, på förfrågan från Yves Saint Laurent, som Castañer lanserade den första espadrillmodellen med klack, som innebar deras entré i världen av mode och lyx!

Hon är ung, trendig och kommer direkt från Sverige! ”Hon” är det svenska varumärket Swedish Hasbeens som föddes på 2000-talet till följd av en mer än ovanlig historia. Idén kommer från en svenska, Anita, som år 2003 tillverkade 300 par röda, svarta och vita skor. Respekten av traditioner värdesätts fullt ut av den kreativa skaparen. Modellerna tillverkas fortfarande i samma fabrik som de berömda första 300 paren. Ett riktigt modefenomen i Stockholm som gav henne framgång och som hon inte förväntade sig, och gav henne viljan att skapa sitt egna varumärke. Hennes inspirationskälla? Unga kvinnor från södra Sverige som bar vita skor med klack på 70-talet. Swedish Hasbeens-skor är designade i naturligt läder med en sula av trä och det är det senare som ger dem en unik karaktär.

Marco Tozzi är ett tyskt, trendigt varumärke som startades 1979. Märkets designers leker med våra sinnen och våra önskningar genom att erbjuda ett sortiment av pumps och sandaler i alla färger och former! Skorna är dekorerade med blommor eller snygga mönster, vissa modeller har perforeringar i lädret, och klackarna kan vara konformade eller i kilklacksmodell. Marco Tozzi arbetar i kvalitetsmaterial och satsar på finishen för att möta våra förväntningar.

S.Oliver har en enkel filosofi: mode för hela världen, för alla dagar och för alla situationer. Varumärket föddes år 1969 i Würzburg, Tyskland, och har ständigt utvecklats för att idag vara ett av de största modevarumärkena i Europa. S.Oliver: det är modellerna som både är chica och casual, lätta att bära och ständigt skapade i kvalitetsmaterial: läder, rep, bomull. Det tyska märket har fångat alla delar för att bli en gigant vad gäller prêt-à-porter.

Märket Rocket Dog föddes i Kalifornien år 1997 och arbetar med att erbjuda varor på toppen av modet men som samtidigt är tillgängliga för alla. Märkets stylister är på ständig jakt efter trender och reser runt hela världen för att hitta inspiration till deras nästa skapelse. Alla fashionistas känner igen sig med dem! Kreativitet, djärvhet, passion… från den enklaste av produkter till de absolut trendigaste – Rocket Dog kommer aldrig att sluta förföra!

Om Spartoo.se : ”Skobutik nr 1 i Europa”
Spartoo bildades år 2006 och är ledande inom onlineförsäljning av skor på den svenska marknaden. Spartoo.se erbjuder damskor, barnskor och herrskor från fler än 600 märken (Kickers, UGG, Converse, Dr Martens, Timberland…) och fler än 30 000 olika modeller: boots, sneakers, ballerinor, sandaler, cityskor, pumps…
Spartoo finns representerat i flera länder och är representerat på topp 10-listan över e-handelföretag i modebranschen i Europa (källa: Mediamomentum.co.uk).