Ridmodet kommer i galoppfart!

Med vind i håret och rak i ryggen, men inte på hästryggen utan på promenad i säsongens trendiga ridstövlar! Beskrivningen kanske stämmer in på dig om du väljer ridstövlar som förhöjer din look! Du hittar dem i en chic variant med liten klack eller mer casual med platt klack och antingen i läder eller i gummi. Du bära dem tillsammans med en stor väska i samma stil som du slänger lite nonchalent över armen. En trend som gör att du kan skritta fram i sakta mak – tack vare Spartoo.se!

Den fantastiska succén som skomärket Timberland har upplevt bygger helt och hållet på en teknisk uppfinning! I stället för att sy fast sulorna så börjar man svetsa ihop dem. Familjen Swartz i New Hampshire skapar 1973 den berömda gula kängan! Försäljningen startar omedelbart och man startar export till Europa. Modellen blir en oundviklig sko för fritids- och utomhusaktiviteter. Kollektionen Earthkeepers med skor som är tillverkad till 80 % av återvinningsbara material är den första i sitt slag och blir en stor succé !

Boemos startades i hjärtat av Toscana år 1962 och tillverkar sedan starten moderiktiga skor som har sin plats i modevärlden. Man tillverkar handgjorda skor som ger all nödvändig komfort hos dessa skor som kan bäras dagligen. Hållbarhet och fin design är underförstått.

Alla modeintresserade som gillar Ravel låter inte någon av märkets skapelser gå förbi osedda. Ravel är märket som följer modevärldens krav och som ger flickor och damer unika modeller som väcker uppmärksamhet. Oavsett om det är designen eller de välarbetade detaljerna som tilltalar så är märkets skor unika, vilket får oss på fall!

Om Spartoo.se : ”Skobutik nr 1 i Europa”

Spartoo bildades år 2006 och är ledande inom onlineförsäljning av skor på den svenska marknaden. Spartoo.se erbjuder damskor, trendiga herrskor och fina barnskor från fler än 600 märken (Kickers, UGG, Converse, Dr Martens, Timberland…) och fler än 30 000 olika modeller: boots, sneakers, ballerinor, sandaler, cityskor, pumps…
Spartoo finns representerat i flera länder och är representerat på topp 10-listan över e-handelföretag i modebranschen i Europa (källa: Mediamomentum.co.uk).