Skotrenden 2013 visar på marinblått

Den marinblå trenden är inne just nu och du kan välja mellan några blå detaljer och «the total look»! Blått, som gärna kallas navy med anspelning på Storbritanniens örlogsflotta The Royal Navy, har blivit en riktig modefärg! En intensiv färg med mycket djup som du kan bära istället för den lite väl vanliga svarta färgen och som ger dig en chic och glamorös stil. Många framgångsrika modeskapare designar i marint och föreslår en komplett marinblå outfit. Elegant så det förslår!

Betty London har skor för alla kvinnor. Till kvinnor som söker eleganta och feminina modeller, till kvinnor som vill ha sköna skor att bära daglien och till kvinnor som letar efter glamorösa och lite udda skor som väcker uppmärksamhet. Betty Londons skor och handväskor passar alla stilar och behov. De trendiga kreationerna kännetecknas av kvalitet och originalitet. Det finns en Betty London sko för alla tillfällen, oavsett om det gäller jobb, dagishämtning, en romantisk middag eller en kväll ute på stan med tjejkompisarna.

Nine West, ritad av 1978, har fått sitt namn av adressen där den franske stilisten Frédéric Allard skapade märket år 1978: 9 West 57th Street i New York. Filosofin: föreslå ett mode som täcker alla stiler, från det mest klassiska till det mest extravaganta. Framgången har kommit snabbt och artiklarna efterfrågas över hela världen och har blivit något av en referns på modevisningarna.

Runt om i världen är namnet Petit Bateau förknippat med underkläder och t-shirtar och har blivit ett riktmärke för flera generationer. Märket skapar även rejäla, bekväma och praktiska skor som uppskattas av både barn och föräldrar. Man ger oss gummistövlar och sneakers i en fin casual design som är gjorda för att hålla länge. Skor som ger oss en vardag utan problem.

Om Spartoo.se : ”Skobutik nr 1 i Europa”

Spartoo bildades år 2006 och är ledande inom onlineförsäljning av skor på den svenska marknaden. Spartoo.se erbjuder damskor, herrskor och barnskorfrån fler än 600 märken (Kickers, UGG, Converse, Dr Martens, Timberland…) och fler än 30 000 olika modeller: boots, sneakers, ballerinor, sandaler, cityskor, pumps och många av modellerna återfinns på Spartoos rea. Spartoo finns representerat i flera länder och är representerat på topp 10-listan över e-handelföretag i modebranschen i Europa (källa: Mediamomentum.co.uk)