Marknadsföring på nätet

Marknadsföringsexperter har förespråkat onlinemarknadsföring i cirka 10 år. Ett företag som undviker att marknadsföra sig online går ofta miste om nya kunder. Internet är en riktigt bra kanal att förmedla information till nuvarande och nya kunder.

Många företag idag har redan en hemsida, frågan du ska ställa dig: Är min hemsida modern? Är ditt företag aktivt på sociala medier? Vi ser ofta företag som har en hemsida med omodern design och utdaterad information. Marknadsföring online stärker ditt varumärke och att synas på flera olika ställen är en stor fördel.

Ungefär en 4:e del av sin tid spenderar en typisk konsument sin tid på internet. Ändå väljer många företag att investera mindre än 5% av sin marknadsföringsbudget på onlinemarknadsföring, sökmotoroptimering och sociala medier. Förvänta dig inte att kunden ska leta efter just ditt företag, kunden väljer i de flesta fall den enklaste vägen till ett köp.

Marknadsföring på internet är väldigt mycket billigare än traditionell marknadsföring som t ex tv reklam, radio och tidningsartiklar.

Det är dags att ta steget med en ny strategi online!

Starkwebbdesign.se