Iphone 5S, iphone 6 vs Samsung Galaxy s4

iphone

När det kommer till iPhone 6 och iOS 7s redesign och Samsung Galaxy S4 verkar det vara nästan lika i jämförelse. Enligt de senaste specifikationerna och läckor, kommer iPhone 6 med en revolutionerade modell.

När vi tittar på Samsung Galaxy S4 är den inte bara utrustad med Android 4.2.2 Jelly Bean och allt vad Googles operativsystem erbjuder. Det finns också en oändligt med appar och ovärderliga funktioner på galaxy s4 som tex swype vilket iphone ej har. Det är en funktion som förväntas komma i iPhone 6, något som inte använts tidigare. Det är ett Swype-liknande tangentbord som underlättar när du skriver. Iphone är långt bakom Samsung med många funktioner, ett annat exemepl är NFC.

Near Field Communication (NFC) är en uppsättning standarder för smartphones och liknande anordningar för att upprätta radioförbindelse med varandra genom att röra ihop dem eller föra dem i närheten, oftast inte mer än några inches. Nuvarande och förväntade användningsområden är beröringsfria transaktioner, datautbyte och förenklad installation av mer komplexa kommunikation såsom Wi-Fi. Kommunikation är också möjlig mellan en NFC-enhet och en frånkopplad NFC-chip, som kallas en ”tagg”. Lika här fanns NFC redan i Galaxy S3 medan iphone 5 ännu inte har det. Vi får se om det blir aktuellt i iphone 6.

Förhoppningsvis kommer ett framträdande på Apples Worldwide Developers Conference i juni. Även rykten uppstod om funktionerna med näthinnan eller IGZO skärmen, 128GB intern lagring och lång batteritid. Det verkar ganska intressant.
Det är initialt att den nya iPhone kommer att lanseras i juni tillsammans med den uppgraderade iOS. Emellertid uppgav andra rapporter att enheterna skulle göra sin debut i september

Sydkoreanska Samsung säljer nu flest telefoner i världen, och är nu större än både Nokia och Apple. Samsungs tv-försäljning går också starkt, medan japanska konkurrenter som Sony och Sharp varnat för stora förluster.

Awesome-Galaxy-S-VI-concept-skips-a-generation-hints-at-where-Samsung-should-head-after-the-S-IV