OnePlus 4 eller OnePlus 5 releasdatum, specifikationer bilder och pris!

oneplus logo
OnePlus: Det verkar som att OnePlus planerar att lansera OnePlus 5 genom att hoppa över sin 4:e generation smarttelefonmodell som vi alla väntat på. Vi vet alla att de nyligen har släppt OnePlus 3T som är en uppgraderad version av OnePlus 3, som släpptes samma år. Många kritiker menar att OnePlus 4 enheten inte kommer att tillverkas på grund av att i Kina är nummer fyra ett otursnummer och detta verkar vara anledningen till att den 4: e generationens modell inte tillverkas. Och det är uppenbart att OnePlus ser fram emot att släppa olika varianter för varje generation som vi har sett med OnePlus 3 och 3T.

En rykte på nätet fångade min uppmärksamhet om att OnePlus 5 kommer att ha zirconia ceramic vilket skulle göra denna telefon till den andra i OnePlus familjen zirconia ceramic. Den senaste årets modell OnePlus X hade zirconia ceramic yta.

När kommer OnePlus 5 att släppas? – OnePlus 5 Utgivningsdatum

Så den viktigaste frågan är fortfarande obesvarad,  när blir OnePlus 5 telefon tillgänglig? Det vi kan vara säkra på är att den kommer att släppas under 2017. Vi kan nog förvänta oss att se en release av enheten omkring Juni-Juli och den senare 5t modellen någon gång i Oktober. Är det värt att vänta på 5t modellen eller köpa OnePlus 5 vid releasen? Det beror helt på vad du har för telefon i dagsläget. Sitter du med en 3t är det kanske inte värt att byta till 5:an direkt utan istället vänta på 5t som kommer vara lite vassare.

OnePlus 5 funktioner, specifikationer och nyheter

Vi har pratat om releasedatumen så låt oss titta in i OnePlus 5 funktioner och specifikationer. Är det ett dominerande flaggskepp eller inte. OnePlus är känt för att ha riktigt feta specs till ett lågt pris som håller hög kvalitet. Det här är vad vi kan förvänta oss av OnePlus 5.

OnePlus 5 specs

Så vad kommer en OnePlus 5 att kosta med så underbara specifikationer? Vi gissar på att priset kommer landa kring 3600kr för en high end telefon som klappar både Samsung och Apple på fingrarna.