Samsung Galaxy S5 releasedatum, nyheter, rykten och specifikationer

Galaxy s5

Samsung Galaxy S5´s releasedatum förväntas släppas i början av 2014 , men ett flertal Samsung Galaxy S5 rykten har redan börjat cirkulera,  tidiga detaljer om nästa generations flaggskepp har börjat komma.

Med Samsung Galaxy S4 nu ett flertal månader gammal. Nu när Samsung Galaxy Note 3 har blivit tillgänglig för köp och iPhone 5S har släppts som en konkurreande telefon har samsung lovat några imponerande förbättringar till Samsung Galaxy S5.

Det enaste ryktet angånge Samsung Galaxy S5 har pekat på att enheten kommer byggas i metal samt ha stöd för en 64 – bitars processor. S5 kommer enligt ryktena inte ha en fingeravtrycksläsare som iphone 5s har.

Dolt bland spekulationer och mystik har nya rapporter uppmärksammats som hävdar att Samsung Galaxy S5  bland annat kommer ha en 16 – megapizel bak-kamera och 3 gb ram.

Samsung Galaxy S5 Nyheter
Den kommande telefonen kommer enligt rykten köra en 64 – bitars processor, liknande den som finns i den nya iPhone 5S.
Samsung Galaxy S5 blir en vattentät och dammtät telefon direkt ur lådan, ungefär som Sony Xperia Z1.

galaxy_s6_2

Enligt ytterligare koreanska nationella nyhetskanaler, kommer Samsung Galaxy S5 också byta sitt skal mot antingen aluminium eller annan metall i ett försök att hålla sig jämn med konkurrenternas higend och lyxiga telefoner (Apple och HTC .)

Samsung ser efterfrågan på en fungerande fingeravtrycksläsare men anser att de inte har tekniken för att konsumenten ska bli nöjd.

Ytterligare rapporter har sagt att Galaxy s5 kommer ha 3 gb ram för att maximera snabbheten i den nya telefonen.
Massproduktionen ska ha börjat, S5 blir Samsungs nya flaggskep.

Samsung Galaxy S5 Utgivningsdatum
Som man kunde förvänta sig så har Samsung ännu inte ge någon direkt indikation om när Samsung Galaxy S5 releasedatum kommer släppas.
Om Samsung följer tidigare traditioner då förväntas det att Samsung Galaxy S5 release kommer att vara någon gång runt april / maj 2014.

Samsung Galaxy S5 Rumours
Det kan vara tidigt , men Samsung Galaxy S5 rykten cirkulerar redan. Det finns många cirkulerande rykten men alla fokuserar på ett område – dess design.

Samsung Galaxy S4 har fått stor kritik för sin plast formfaktor som misslyckades med att leva upp till standarden som tex iPhone 5 eller HTC One, Samsung allmänt förväntas anta en helt ny finish för S5.

samsung-galaxy-s5-render-design-photo-youtube-galaxy-s5-info