Samsung Galaxy S7 – Utgivningsdatum, specifikationer, funktioner, pris och bilder

Samsung Galaxy S7

s7 galaxy
 
Samsung Galaxy S7:
Galaxy S6 kommer att lanseras i ”mars 2015” och den här månaden verkar vara ganska intressant för smartphone industrin och speciellt för det gigantiska smartphone bolaget Samsung. Som vi alla vet har Galaxy Note 4 var en stor framgång för företaget. Det öppnar portarna för en större budget till Galaxy S7.

Förra året i april släpptes Galaxy S5 och nu mars är Galaxy S6 på väg och det tyder på att Galaxy S7 eventuellt släpps i mars nästa år. Samsung har haft väldigt stor framgång med sin Galaxy serie och internet myllrar av rykten inför kommande S7.

Samsung-Fans förväntar sig ännu mer från företaget och speciellt när det kommer till Galaxy S7. Det förväntas finnas mycket nya funktioner och nytänkande design. De tidigare modellerna har inte riktigt levererat vad fansen väntat sig, men ändå har försäljningen varit enormt stor.
 

Iris detektion

iris detektion 
Samsung meddelade i veckan att de vill stärka säkerheten, man planerar att införa biometriska sensorer såsom ögonskannrar i flera av sina produkter, även deras low-end produkter. Inom en snar framtid bör de flesta nya modellerna ha funktionen. Galaxy S7 kan bli en av de första modellerna att få ögonscanner.
 
 

Specifikationer

Minne
Samsung har redan meddelat LDDR4 8GB minnesmoduler som skulle vara passande i 4 GB RAM Box. Nu när fler avancerade chip skapas på ”lägre nanoskala” som är LDDR4 kommer de att passa i 6 GB RAM. Resultatet blir en supersnabb telefon.
 
HMP Teknik:
HMP teknik som nyligen användes av ”Apple: i den senaste iPhone-chipset. Rykten säger att det stödjer 6 instruktioner per cykel som skulle öka upp produktens prestanda till 2x. Tidigare låg det på 3 instruktioner per cykel. (Per preditions).
 
Processor:
Octa-Core-3.X GHz processor |​​ Som Samsung s6 har med en 64-bitars okta-core Exynos-processor baserad på en 14nm process så har detta i princip ersatt Qualcomm chip som finns i tidigare enheter. Så vi förväntar oss inget sämre än ”True Octa-Core-3.X GHz processor”. Frekvensen blir 3.x + GHz. Samsung arbetar hårt för att göra tekniken revolutionerande.
 
flexibel s7
 

Skärmen:
Du kan förvänta dig en 4K skärm. S6 kom med: Super AMOLED skärm teknik med en 5,1-tums QHD display (det är 2560 × 1440, vilket ledde till 577 ppi) och med en programvara för Android 5.0.2.
Så kan S7 förväntas ha en Super AMOLED 4K-skärm med en 5,5-tums skärm som körs på en programvara för Android 6.0.x. Rykten säger att skärmen kommer ha stor flexibilitet.
 
Kamera:
Samsung har aldrig svikit med sina bra kameror. S6 kom med en 16 MP bak och 5,1 MP front enhet med F1.9 objektiv och högupplösta sensorer på båda fram. Utöver detta Auto realtid High Dynamic Range (HDR), Smart Optisk bildstabilisering (OIS) och IR Detect Vitbalans ger avancerade ljuskänslig och skarpa kameralösningar. Så en S7 som har en 30 MP bakre kamera med ultralåg ljuskänslighet sensor och en 7.x MP front kamera kommer den vara en av de bättre kameratelefonerna på marknaden.
 
Batteritid & Laddningstid
En av de viktigare sakerna att tänka på när det gäller att köpa en smartphone är batteritiden! Samsung Galaxy S7 kommer mest sannolikt att ha snabbladdningsteknik där laddningen tar ca 30 minuter. En laddning på 5 minuter ska ge ca 70% batteri. 

Hela specifikationen

  • True Octa-Core 3.X GHz processor
  • 3D 4K resolution display or 2K flexible display measuring 5.2 inches
  • 6GB RAM
  • 20 MP ultra low light sensitivity sensor
  • Ultra Fast Finger Print detective Sensor
  • A mini Projector
  • Superfast charging battery (Charging time 5 Minutes)

Samsung galaxy s7

1 svara

Kommentering är stängd.