Alltele’s bredband och plustjänster!

Alltele är ett telebolag som säljer tjänster inom bredband och telefoni. Deras mål är att leverera ett pålitligt fast och mobilt telefoni samt molnbaserade växellösningar, TV och annat till både företag och privatpersoner. AllTele’s avdelning för privatpersoner fokuserar på att ta fram anpassade paket som är lämpliga för hemmet där man försöker få ut fiber- och stadsnät ihop med hemtelefoni och bredband till så många nöjda kunder som möjligt. Deras avdelning som är avsedd till företag fokuserar främst på upp till medelstora företag och vill vara marknadsledande inom IP-baserade tjänster. De har även vidareutvecklat videokonferenser och skärmdelningsmöjligheter i ett av deras paket till AllTele Företag.

Bredband genom ett effektivt fiber!

Bredband via fiber är när signalerna överförs genom ett optiskt fiber som är gjort av antingen glas eller plast. Det är en mycket effektiv teknik som medför möjligheten till enorma hastigheter och kan överföra hundratals tv-kanaler samtidigt. Dess kapacitet påverkas inte heller utav hur många det som använder nätet utanför hushållet, eller hur långt det ska transporteras. Det som begränsar fibret är ändelserna på båda sidorna utav kabeln. En stor anledning till att fiber anses vara så effektivt, är förutom att det är så snabbt, så behövs enbart ändarna på kablagen bytas ut. Den genomsnittliga hastigheten idag, för alla uppkopplade hushåll, är runt 360 Mbit/s, men möjligheter finns för att nå upp till 10 Gbit/s.

AllTele plustjänster!

Vi erbjuder dig ett antal olika extra tjänster till ditt bredband. iGhost finns som standard och XL där du kan surfa anonymt utan att några uppgifter om dig blir sparade. Denna tjänst får du utan varken bindnings- eller uppsägningstid.

Säkert antivirus

Vi rekommenderar starkt att du införskaffar dig ett antivirus av någon form när du kopplar upp dig mot internet. Ett virus kan, om du ha otur, orsaka stora skador. Bland annat kan den radera dina filer, komma åt data och information, eller omformatera hela din hårddisk så du tappar allting som finns på din dator. Om du vill känna dig extra säker på internet när du sköter dina bankärenden eller delar dina privata bilder, så rekommenderar därför vi Panda Antivirus. Det är ett paket som maxar din säkerhet på alla dina enheter det är installerat på. Hos oss kan du få Panda Antivirus Pro till en låg avgift i månaden och kan även få utökat skydd med Panda Internet Security. Detta gör så att du kan sätta föräldrakontroller ifall du vill vara säker på att dina barn inte kommer åt vissa material eller sidor på internet. Vi förstår hur vanligt det är att föräldrar vill skydda sina barn från vissa delar utav nätet. Panda Internet Security, med dess föräldrakontroller, gör att ditt barn inte kommer kunna komma åt sidor som innehåller bland annat pornografi och droger.

Välkommen som kund till AllTele idag!

AllTele har mycket erfarenhet inom telefoni och bredband efter att de grundades 2002 i Stockholm. Efter att dem har förflyttats till Skellefteå och förvärvat en stor mängd kunder har dem kontinuerligt uppgraderat och vidareutvecklat sitt arbete. Idag är dem en av Sveries största leverantörer av bredband och telefoni och rankar högt hos bland annat Steam och Netflix i deras undersökningar över snabbaste uppkoppling och nerladdning.