Olof Larsson,Nymans Ur – Företag,Klockor och Allt annat.

En hobby med passion som Olof Larsson

Ännu en gång är vi tillbaka för att diskutera något som vi alltid finner intressant och väldigt upplyftande.
Vi är tillbaka för att upplysa er om mannen som har förändrat mycket inom världen av klockor. Det finns få saker som faktiskt är större i den Svenska klockmarknaden. Vi talar självklart om Olof Larsson på Nymans Ur.

Om du är första gångens läsare så uppmanar vi er att stanna och lyssna, det kommer finnas en länk till företagsbloggen där ni kan läsa om alla saker som vi kommer diskutera nu och i framtiden. Det jag vill prata om i denna artikeln är just klockor som hobby.
Det kanske låter lustigt men det går faktiskt att ha klockor som en hobby, helt möjligt. Behöver man köpa extremt dyra klockor då? Nej. Absolut inte. Det går faktiskt att ha en klock hobby utan att vara extremt rik. Allt man behöver är passionen. Det de handlar om är att man ska visa sin kärlek för klockor på det sättet som passar en. Det kan vara vad som helt, att hålla sig uppdaterad på de senaste eller att ta hand om de klockor man har med väldigt bra vårdnad.

Man kan plocka isär sina klockor och sätta ihop dem igen för att förstå hur de fungerar bättre och skaffa sig en djupare insikt i hur komplex en klocka egentligen är när man väl kollar på maskineriet. Det finns inga gränser till vad man faktiskt kan göra om man dedikerar sin fantasi till något som man gillar. Jag personligen uppmanar alla till hitta något som de gillar och verkligen läsa mer in i det. När det kommer till Olof Larsson på Nymans Ur så kan man tydligt se att han hittade sin hobby och sprang med det tills han nådde toppen, nu sitter han i styrelsen för en av de största klock-företagen i Sverige och har skapat en rykte som är större än han själv.

Detta kan även vara du om man verkligen tittar på vad som man själv gillar. Kanske du gillar fotboll, eller plastfigurer alla kan inte vara som Olof Larsson i samma ämne men alla kan försöka uppnå allt dem kan i sina respektive ämnen.

Nymans Ur

Du kanske läser detta för första gången och undrar ”Vem *** är Olof Larsson och vad är Nymans Ur ?”. Ah min herre låt mig förklara för dig.

Nymans Ur är ett företag som har funnits sedan 1851 och startades av familjen Nymans och drevs i cirka 100 år innan det bytte ägare till familjen Larsson som tog över ägandet av det. Olof Larsson är andra generationens ägare av detta företaget och representerar den modellen som Nymans Ur vill inspirera in i människor. Sedan några år tillbaka så sitter inte Olof som VD längre utan den äran gick till den unge men extremt talangfulla Charlotta Eriksson som nu driver företaget som Verkställande Direktör medans Olof gör det han gör bäst, Att vara ett snyggt ansikte utåt.

Vad kan vi förvänta oss utav denna bloggen som du uppenbarligen skriver för?

Jadu, det ni kan förvänta er är artiklar om klockor och mode. Jag följer Charlotta Eriksson och Olof Larsson väldigt noga och tittar efter vad dem gör som kan appliceras på oss vanliga människor, vi dödliga.
Så titta gärna in och se om det är något för dig.

Olof larsson klocka nymans ur

Niklas Johannesson([email protected])är en erfaren blogg tipsare som arbetar med att underhålla och tipsa om bloggar. Han arbetar även med företags PR på nätet och ser till att varje företag får den representationen som de förtjänar när det kommer till webben. I dag har han ett fler tal företag under sin vinge.