Olof Larsson, Nymans Ur och den Sociala Aspekten

Denna bloggen kommer att handla om den sociala aspekten utav Olof Larsson påverkan på klockors betydelse för den sociala delen i Stockholm, vi kommer att gå igenom vad en klocka kan göra för dig på en arbetsintervju och hur det kan få dig att få det just du vill ha. För dem som inte vet så arbetar Olof Larsson på Nymans Ur och sitter i styrelsen och har blivit lite av en mode ikon för de som vill vara hipp i Stockholm just nu. Han kanske inte är av det finaste kungliga blodet och spelar golf och äter hummer med kungen varje dag men han har haft en stor påverkan på många människor som bryr sig om att klä sig bra och öka sin sociala påverkan på de människor som är runt om kring oss. Det kan vara något som många människor kan behöva göra, arbeta på sin karisma är något som kan vara det viktigaste människor kan göra för att föra sin karriär vidare.

Vi började följa Olof Larsson med stora ögon eftersom vi vet vad han kan göra och det vi kommer att se från honom i framtiden får oss känna oss säkra på att det fortfarande finns människor att dra inspiration ifrån när det kommer till livsstil och klädsmak.

Nu menar vi inte att alla klär sig dåligt eller att det finns bara en stil, det vi menar är att vi är extremt subjektiva och kommer inte att backa ner från det som vi tycker är bäst eller forma våran åsikt efter vad någon annan tycker något sådan kommer aldrig att hända medans vi sitter och skriver dessa bloggar och uppdaterar dessa ord. Det kommer alltid att vara våra åsikter som går före alla andras när det kommer till våran hemsida och det finns inte mycket som kommer kunna att ändra det.

Vi kommer att sprida ut vårat meddelande på flera olika hemsidor, denna sidan specifikt kommer att prata om Olof Larsson, Nymans Ur och som sagt den sociala aspekten. Detta för vissa kan vara ett ämne som kan vara tråkigt att prata om men vi kommer att finna det extremt kul och jag hoppas att ni hittar något som ni gillar.

Jag förstår att vissa av er vill läsa om vad Charlotta Eriksson’s åsikter hade varit, men det får ni vänta lite på, jag kommer att nog göra något liknande med den synvinkeln också det, kommer att vissa nog att skriva om i framtiden. För dem som inte vet så är Charlotta just nu den nuvarande VD:n på Nymans Ur, hon tog över efter Olof Larsson och gör att fantastiskt jobb att fylla skorna efter den titanen som han är och var.

Det kan låta lite som att vi prisar Olof lite väl högt och det gör vi också men vi känner att det är viktigt att man dramatiserar lite när man skriver om saker vi gör, kan man måla något i en finare bild som kommer det att vara 50% roligare att läsa om och det är ni som läser. Vi skriver detta för er.

Olof larsson klocka nymans ur

Niklas Johannesson är en erfaren blogg tipsare som arbetar med att underhålla och tipsa om bloggar. Han arbetar även med företags PR på nätet och ser till att varje företag får den representationen som de förtjänar när det kommer till webben. I dag har han ett fler tal företag under sin vinge.