Key Code pratar om Spärrtjänst och Spärrlinje

Key Code

Key Code är ett säkerhetsföretag som hjälper privatpersoner och företag att skydda värdehandlingar och bevaka identiteter. Ledande tjänster är vår Företagsbevakning, Nyckelbrickan, Kortskydd, och Id-bevakning.
Verksamheten startades 1983 och har kontor i Hisings Backa i Göteborg. Vi är idag 25 anställda och på kontoret finns vår kundtjänst, försäljnings och marknadsavdelning samt in-house produktutveckling.
Key Code är ett familjeföretag som ägs och drivs av familjen Johansson.

Spärrlinje – Spärrtjänst

En vad de tjänster som jag vill skriva om idag är deras spärrtjänst som yrkar kraft genom en Spärrlinje, konceptet bakom det är väldigt simpelt när man tittar på det i sin rena form. När faran skulle vara framme och du är den som är den som ser det så kan du helt enkelt ringa din spärrlinje och utnyttja din spärrtjänst som kommer att effektivt blockera alla dina saker som ligger under tjänsten. Detta gör att vad som än har blivit stulit är nu värdelöst. Självklart hjälper det ju inte med att lugna eller ta bort paniken som sker men det dämpar konsekvenserna som tillkommer. Så när faran är inne eller att du känner att faren har inträffat eller att du bara är osäker på vad som har hänt med dina saker så ringer du din spärrlinje som kommer att effektivt att spärra dina värdehandlingar eller andra saker som har lagts under tjänsten så att de som tjuvarna försöker att komma åt blir effektivt värdelösa.

Moderna Tjuvar

Det blir mer och mer vanligt med den moderna tjuven. Det är dock inte den man tror det är, det finns inte riktigt längre den klassiska tjuven som springer fram med ögon mask och tar din påse med pengar och sedan springer iväg. Det har blivit mer sofistikerat och mer farligt. Dagens tjuv attackerar dig där du inte riktigt har ett försvar, på nätet eller genom identitet stöld. Efter stölden har inträffat finns det inte mycket mer man kan göra än att hoppas att skadan inte blir för stor. Detta är sant om man inte har ett skydd som har satts upp innan som kan göra att du skyddas mot den största delen av attacken. En spärrtjänst som denna kan göra att du klarar dig från konsekvenserna av attackerna om du är snabb nog. Självklart så skyddar tjänsten bara saker som ligger under tjänsten så se till att placera de saker som du är mest rädd om där. Det är bättre att vara säker än osäker.

Flera Tjänster

Självklart så har Key Code ett flertal andra tjänster som du eller ditt företag skulle kunna ha användning av men detta får ni kolla upp själv genom att läsa bloggen. Det finns sidor på hemsidan som förklarar vad som gäller och hur allt funkar. Men det som vi är mest stolta över är hur effektiv Spärrtjänsten är när det kommer till att vara ett snabbt och effektivt skydd mot skadliga attacker mot dina tillgångar som faller under tjänsten.

Niklas Johannesson är en erfaren blogg tipsare som arbetar med att underhålla och tipsa om bloggar. Han arbetar även med företags PR på nätet och ser till att varje företag får den representationen som de förtjänar när det kommer till webben. I dag har han ett fler tal företag under sin vinge.