Målargrupp för Jämtland/Västernorrland

Målare i Jämtland och Västernorrland. För alla som behöver någon av alla tjänster som Målargruppen erbjuder. Tjänsterna täcker allt som man kan tänka sig inom måleri och tapetsering.

Målargruppen är den lokala målaren som täcker stora delar av Norrland. Målargruppen är främst inriktat på tre olika geografiska områden.

Område 1 avser Åre och Östersund. Här utgår man från kontoret i Undersåker och är flexibla med att röra på sig. Orter där jobb utförs är bland annat Järpen, Storlien, Vålådalen, Duved, Krokom, Svenstavik, Bydalen och Brunflo.

Område 2 avser Ragunda och Västernorrland. Huvudkontoret ligger i Hammarstrand. Här utför man måleri lokalt och i närliggande samhällen. Sundsvall, Sollefteå, Hammarstrand, Kramfors, Indal, Liden, Bräcke och Ragunda är alla områden som man målar i. Målarna är flexibla med bilar som gör det lätt att nå ut till kund.

Område 3 avser Vemdalsfjällen och Dalafjällen. Även här rör man sig över större områden för att täcka alla kunders behov. Klövsjö, Storhogna, Vemdalsskalet, Vemdalen, Tänndalen, Funäsdalen, Sälen, Idre och Lofsdalen är alla områden som Målargruppen verkar i.

För Målargruppen är det kunden som hamnar i fokus. Man täcker inte bara stora geografiska områden. Man har även en tillräckligt stor personal för att täcka olika behov. Flera människor med olika kvaliteter som gör personalstyrkan dynamisk.

Målargruppen utför alla typer av tjänster inom måleri. Fasadmålning och balkonger gör målargruppen som en av sina tjänster. Målargruppen utför målning utvändigt på fasader, balkonger och byggnader. Det går också att få linolja som målning.

En annan specialitet av deras tjänster är fönstermålning. Om dina fönster behöver ett nyvaknande så löser Målargruppen detta och gör fönsterkarmen sprillans ny.

Ombyggnation och nyproduktion är oftast i behov av målning. Antingen för att måla för första gången för att ge nybyggnationen den första färgen. Det är även populärt att måla om vid ombyggnation. Dels för att väggar kan skadas vid ombyggnationen eller för att få väggarna att hänga med i ombyggnationen som en del av designen.

Invändning och tapetsering. På insidan av alla byggnader finns det antingen målning eller tapetsering. I en del byggnader finns enbart tapeter, i andra finns det enbart målning. Det allra vanligaste är dock en blandning av båda. Som tur är så utför Målargruppen båda dessa. Om man vill ha en blandning av tapetsering och målningar är Målargruppen kompetent i båda områdena.

Underhåll med målning behövs från tid och annan. För att fräscha upp, behålla värdet eller av andra orsaker. Detta är en av Målargruppens tjänster som utför till stor del till nöjda kunder.

Dessa tjänster utförs med ROT-avdrag vilket gör att du som kund alltid får det bästa priset. Måleri utförs åt privatpersoner, bostadsrättföreningar, fastighetsägare och offentliga institutioner. Målargruppen har en stor flexibilitet i sina uppdrag. Detta gäller geografiskt, kunder och storleken på arbetet. Detta gör Målargruppen till en pålitlig målerifirma i Jämtland och Västernorrland.

Din Målare i Jämtland och Västernorrland.

Måleri för Jämtland och Västernorrland. Måleri som utför alla möjliga tjänster för kund efter behov. Exemple på detta kan vara målning inomhus, tapetsering, fasadmålning eller större projekt. Med flera olika utgångspunkter så täcker man hela Jämtland och stora delar av Västernorrland.