Skruv online – Skruvexperten.se

Skruv Online

Handla din kvalitetsskruv hos Skruvexperten.se och få dina varor snabbt och problemfritt. Vi har 100% nöjda kunder, och vi arbetar för att göra dig nöjd från köp till montering! Kvalitetsskruv är inte det billigaste alternativet men klart det bästa alternativet. En bra skruv ska vara problemfri att arbeta med. När du handlar skruv online behöver du veta vad du behöver, vilken dimension och bits du ska köpa. Vi hjälper till vid din beställning och ser till så att du får rätt infästning till ditt bygge. När du handlar som företag kan vi komma ner lite i pris vid större ordrar, ta en kontakt med oss så kan vi arbeta för att få fram de bästa tänkbara priserna. Skruvexperten säljer skruv online alla dagar i veckan hela året.

Utbudet inom infästningar

Vi har ett brett sortiment med över 1600 produkter som täcker de flesta behoven på marknaden. Betong, skiv, stål och träinfästningar för de flesta yrkeskategorierna! Nya och innovativa produkter som utvecklas och blir bättre uppdateras kontinuerligt på hemsidan. Vi vill leverera det senaste och det bästa på marknaden i vår prisklass.

Leveranser

En lagervara skickas vanligtvis inom 1 arbetsdag och den slutliga leveranstiden brukar vara 1-3 dagar. Trygga och säkra leveranser sker genom Schenker & DHL med skadeförsäkring. Om något skulle gå fel kommer vi att ersätta en skadad produkt omgående. Du kan följa din leverans via ett sändningsnummer!

Skruvexperten.se

Skruvexperten öppnade sin onlinebutik 2013 och har ökat stadigt under åren. Allt fler handlar online och vi bemöter de krav som ställs på en e-handel idag. Service, trygghet, snabba frakter och kvalitet. Välkommen till Skruvexperten.se