Nyhet – Skruvexperter på internet som levererar över hela Sverige!

skruvexpert

Via ett nära samarbete mellan Starkwebbdesign och Fastex Fästteknik AB har nu Skruvexperten.se lanserats, en välarbetad internethandel med kvalitetsskruv till både proffset och hemmafixaren. Skruvexperten lägger fokus på att ha snabba leveranser, kundservice och experthjälp vid köp av infästningar. Normal leveranstid på en order är 1-3 dagar.

Skruvexperten.se
E-handeln har varit aktiv sedan 2013-03-15 och har redan börjat leverera infästningar över hela Sverige. Skruvexperten är en proffsmarknad men lämpar sig även för privatpersoner som t ex behöver träskruv till altanen. Att orientera sig bland det stora utbudet på infästningar i olika dimensioner kan vara en utmaning om du inte vet vad du letar efter. Vi har flera guider som visar hur och vad du kan tänkas behöva, vi är tillgänglig på telefon alla vardagar för att guida dig om det behövs.

Samarbetet
Under 6 månader har Fastex och Starkwebbdesign arbetat med en e-handel som levererar kvalitetsinfästningar. Träskruv, plåtskruv och stålskruv är några av kategorierna som presenteras på hemsidan. Produkterna är välbeprövade fästelement till stål, plåt bygg och ventilationsbranschen.

Fastex Fästteknik AB
Är ett ungt innovativt växande företag med gedigen kompetens och erfarenhet.
Vi marknadsför helt nyutvecklade produkter och välbeprövade fästelement till stål, plåt, bygg och ventilationsbranschen. Vi vidareutvecklar befintliga och tar fram nya produkter som effektiviserar och ger den optimala lösningen för montaget.
Vi marknadsför infästningslösningar med traditionella fästelement och nya produkter under egna varumärken, bimex, nailex, concrex och dsq. Fastex står för hög servicegrad, kvalitativa produkter, korta leveranstider och stort tekniskt kunnande. Fastex – Er infästningsexpert.

Starkwebbdesign
Arbetar med att bygga hemsidor till privatpersoner och företag i paketlösningar med oslagbara priser. Vi på starkwebbdesign har många års erfarenhet av internetmarknadsföring och e-handel.
Vår erfarenhet inom branschen garanterar en välgjord hemsida som håller många år framöver. Kundanpassade lösningar , stilrena hemsidor som är väl synliga på Google är där vi lägger vårt fokus.

Välkommen in till Skruvexperten.se
Din infästningsexpert på internet!
Skruv