Plannja Flex – en ny produkt på marknaden

11384314-4wi43

Plannja har precis kommit ut med en nyhet som kommer underlätta frakter och kostnader.
Plannja Flex är den senaste nyheten som kommit från Plannja. En tvåmodulstakpanna som har en snygg och exklusiv design. Att taket får liv och karaktär beror på Flex profilering och höjd får en såkallad skuggeffekt som ger karaktär, liv och den där exklusive looken. Takpannor från Plannja är av absolut högsta kvalitet. Nu behöver du inte ha det där tunga otympliga teglet på ditt tak.

Plannja Flex har en design som gör att det får ett exklusivt utseende på alla tak. Den stora fördelen med Flex är att den är lätt att frakta då den får plats på en vanlig EU-pall.
Det gör att fraktkostnaderna blir lägre och hanteringen smidigare.

Profilens konstruktion gör att det är väldigt enkelt att lägga plåten själv. En ensam person har nu möjligheten att få dit plåten helt själv. Plannja Hard Coat Glossy stål är den beläggning som Flex har. Den är beständig och har 30 års garanti!

Den långa garantin har att göra med Plannja Hard Coat Glossy, beläggningen har korrossionsskydd och klarar enkelt det nordiska klimatet. Med högsta precision målas och beläggs profilen med noggrann övervakning.

Under många år kan du känna dig helt trygg med Plannja Flex på taket. 30 års garanti på stålplåten.
Leverantörer av takplåt – Plåtgrossisten

Takplåt