Renovera badrum Stockholm

Renovera badrum Stockholm

Du ska kunna känna dig bekväm med din hantverkare som arbetar i ditt hem. Vi tycker att kundens önskemål är det viktigaste i vårt arbete. För oss är det väldigt viktigt att du som kund är med i hela processen eftersom vi vill kunna göra ett så bra jobb som möjligt så du ska trivas i ditt moderniserade och nyrenoverade badrum i många år.För stor fokus på design kan däremot skapa problem. Vi på Badrumsfixaren kan hjälpa dig hitta en bra kompromiss som gör dig oerhört nöjd, samtidigt som ditt badrum fungerar effektivt och problemfritt! Badrumsfixaren har det som krävs för att professionellt kunna renovera ditt badrum i Stockholm efter att gång på gång ha skapat nya mycket nöjda kunder.

renovera badrum stockholm

Stora och små badrum

Vi går alltid igenom med kunden om vad som behövs för att det ska bli så snyggt som möjligt efter deras önskemål, men badrummet i sig måste även uppfylla alla krav som förväntas utav ett badrum. Vi renoverar många olika typer av badrum. På vår hemsida kan du titta på utförda renoveringar som vi har genomfört för badrum som varierat mellan 3 till 16 kvadratmeter i storlek. Däremot begränsar vi oss inte där. Likadant gäller angående stilen på badrummen eller vilka material som har använts.

Vi hjälper dig med design

Badrumsfixaren har stor erfarenhet av badrumsdesign och är mycket medvetna om vad som är modernt och trendigt idag. Vi renoverar badrum för många olika storlekar och använder oss utav en uppsjö av olika material. Självklart hjälper vi dig även med designfrågor. Hos Badrumsfixaren får du designer och hantverkare i ett för att hela processen ska gå så smidigt som möjligt. Förutom att du själv har mindre människor att jobba med för att uppnå ett gott resultat, så har vi även direkt tillgång till allt vi behöver för att kunna arbeta snabbare.

Om Badrumsfixaren i Stockholm

Badrumsfixaren är ett renoveringsföretag som är våtrumsbehörigt med kunnandet och erfarenheten för att designa, konstruera och renovera badrum i Stockholm efter önskemål från kunden. Vi tar hand om, och guidar dig under hela processen över renoveringen, från design till koordinering samt även hela renoveringsarbetet tills renoveringen är färdigställd. Vi möts gärna upp antingen i vårt showroom eller hemma hos er där vi själva kan skapa en känsla och få egna idéer för ert badrum. Vi går igenom dina önskemål och vilka idéer du har, samt bollar med våra egna. Vi håller oss alltid uppdaterade över vad som är modernt i nutiden och kan hjälpa dig att optimera din planlösning så du får ut så mycket du kan utav golvytan i ditt badrum.

Resultaten blir ett välplanerat och utformat badrum där din idé har tagits till verklighet. Ring eller maila oss på badrumsfixaren för att få offert. Badrumsfixaren renoverar runt 130 badrum årligen och bemöter alltid kunden med högsta möjliga service.

Badrumsfixaren är ett våtbehörigt företag som renoverar badrum i Stockholm. Gå gärna in på vår hemsida för att skicka in offert eller för att titta igenom olika badrum som vi har renoverat. Vi renoverar alltid efter önskemål från kunden, med egen touch för att badrummet ska uppfylla de kraven som ställs för ett badrum. Resultatet blir en nöjd kund som fick det hon var ute efter. Din idé har tagits till verklighet.