Hundskogar i Danmark – tänk på detta

Det är väldigt populärt att besöka hundskogar i Danmark men om du väljer att göra det med din hund finns det en del saker som du bör ha koll på. Det är precis vad vi ska gå igenom idag, så att även du ska kunna njuta av de danska hundskogarna med din hund.

Hunden är ditt ansvar

Det finns mycket frihet i en hundskog. Du får till exempel släppa hunden fri. Trots detta är hunden fortfarande ditt ansvar under hela vistelsen. Du ska alltid ha full kontroll över din hund och om det behövs ska den komma tillbaka till dig utan att bråka. Om du känner att du inte har full kontroll över din hund hela tiden rekommenderar vi att du behåller kopplet på. På så sätt blir både er och alla andras vistelse mycket trevligare.

Plocka upp efter dig

Bara för att hundarna får springa fritt betyder inte det att du slipper plocka upp efter din hund. Ta med en påse eller två för att kunna plocka upp om det behövs. Hur skulle det se ut om ingen plockade upp efter sig? Tänk på det nästa gång du funderar på att inte plocka upp efter din hund.

Hitta rätt hundskog

Alla hundskogar i Danmark är inte skapta lika, vissa är bättre än andra. Det är dock omöjligt för oss att säga vilken som passar bäst för just dina behov. Det är därför vi rekommenderar att du läser lite recensioner innan du besöker en hundskog. På så sätt vet du vad du kan förvänta dig innan du kommer dit.

https://www.hundeskove.dk/